Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

Nike Roshe One grijs Online Bestellen

Enviado por aqwvic1 
Nike Roshe One grijs Online Bestellen
27-June-2017 04:49


De Nike Trainerendor is snel Nike's nieuwste cult-favoriete sneaker van 2013. Het is gecategoriseerd, door Nike, als een 'Off-Mountain Shoe', die het als sneaker voorschrijft die is ontworpen om te dragen na het snowboarden. Het leuke ding over de Nike Roshe One grijs Online Bestellen was dat het uit nergens kwam, en gebouwd en een organische hype zonder Nike die de sneaker bemarkde of er te veel hyped releases waren. En de Trainerendor deed hetzelfde ook. Natuurlijk is het onmogelijk om het silhouet dat door Stussy en Poler werd samengewerkt, niet te kunnen opmerken, maar mensen kochten nog steeds de zwart-witte versie voordat het woord van de collabs het internet raakte.

Terug in mei keken we eerst naar de Nike Roshe One Neo te koop en Flyknit mashup. De mix bevat twee van Nike's meest populaire stijlen, die de prestatie voordelen van een gebreide bovenkant combineren met de slanke silo en het comfort van een Roshe. De beste look nog bij deze aankomende sneakers is net opgevallen en de combinatie is echt geweldig. De Roshe Run Flyknits beschikken over een vrije middelzool, die we al hebben gezien op de Natural Motion iteratie van de Roshe, een levendige Flyknit bovenkant en een contrasterende zwarte overlay detailing. Over het algemeen blijft het onmiskenbare Roshe Run-silhouet intact voor dit nieuwe aanbod. Het bovenste, hier in een nieuwe neopreen weergegeven in plaats van de geweven Flyknit, kan allerlei afdrukken en patronen houden zoals dit trio van watergeïnspireerde uitstraling. Naar de maten van vrouwen.

Nike gaat all-in met zijn nieuwste bastaard als een andere ronde van Nike Roshe One Zwart outlet is vrijgegeven. Cursus van Nike Blog, vijf nieuwe colorways van het opkomende model zijn geplaatst, inclusief een echt schone "White / Obsidian" kleurweg. Deze laatste preview, samen met de vier eerder gezien, brengt het totaal naar negen aanstaande kleurenwegen. Er is echter geen officiële release informatie genoemd. De bovenste overlay heeft een briljante reeks van kaneel- en Total Orange-stamprints, terwijl wat Nike's roeping Hay op de hiel en de toebox landt, met slechts de juiste hoeveelheid rode vlekken doorheen. Geen woord over of of Niet "Dee-Nyce" maakt deze beschikbaar voor aankoop.

Aangezien dit silhouet een perfecte zomeroptie is, verwachten we dat een release eerder komt dan later. Het is niet helemaal hetzelfde, hoewel deze Nike Roshe One Sale Flyknit op de teen- en tonggebied getextureerde randen heeft. De zijwanden van de sneaker verschuiven dan naar een vlak gestreepte brei voordat ze met een crosshatched design aan de hak worden afgemaakt. Al met al is het een van de meest interessante executies van Flyknit tech die we tot nu toe hebben gezien. Bovendien passen bijpassende veters en trekbladen de functionele details rond, omdat het allemaal op een schone, witte phylon-sole unit zit. Naast de Nieuwe constructie, de zool komt ook met flex groeven die zorgen voor meer algemene flexibiliteit.

Hoewel sommige hoofden misschien moe zijn geworden van de Nike Roshe One Korting, is er geen reden om te betogen dat het sinds de release in 2012 een sterke en trouwe cultuur heeft ontwikkeld sinds de release in 2012. Het team van Sole Collector heeft onlangs een video vrijgegeven die bijna alles Er is te weten over de geliefde Roshe. Van het laten vallen van kennis over wie de schoen heeft ontworpen, Dylan Raasch, zijn inspiratie, en zijn verschillende iteraties, heeft SC de basis van alle Roshe bedekt. Dus terwijl je op je bureau zit 'werk' je dag weg, neem even een moment om de vid te kijken en je leer te leren. Het model is verder gedetailleerd met bijpassende veters, Swooshes en een full-length phylon zoolunit.
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar