Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

Adidas Gazelle Wit Sale Nederland

Enviado por Malcoly5 
Adidas Gazelle Wit Sale Nederland
02-August-2017 03:14


Kanye West is in het midden van het ontwerpen van zijn laatste adidas YEEZY-lijn, een die de geruchte Adidas Gazelle Wit Sale Nederland Yeezy Runner bevat, maar Jij nam een ​​pauze van zijn innovatie-incubator om zijn vrouw een beetje liefde te laten zien in de vorm van een aangepast paar adidas Gazelles . Geruchten van een rotsachtige relatie en mogelijke echtscheiding zijn in tabloids rondgedreven sinds Kanye zijn Saint Pablo World Tour heeft geannuleerd en ontmoet met de verkiezende Trump. Maar dat zou je nooit weten op basis van de nieuwste openstaande polaroids die een blonde Kanye scribbelen Over het klassieke adidas lifestyle model met vetgedrukte Sharpie'd "KIM" en "TIL DOOD DO US PART" uitnodigingen.

Het grote jaar voor de Adidas Gazelle Goedkoopste is nog niet helemaal over. Als we klaar zijn voor de kalender om naar 2017 te gaan, past Adidas Originals nog wat meer uit naar het klassieke model, deze keer in trendy tonale olijfgroen en bruin suèdebovenkanten, gepaard met de rubberste zoolgaten. Beiden krijgen ook metallic gouden branding accenten om twee van de beste Gazellen die we nog gezien hebben tijdens de comeback te voltooien.

De Adidas Gazelle te Koop had een groot jaar in 2016, die terugkeerde naar de planken in een kwaliteitsconstructie die in de vroege jaren negentig nauwkeurig was aan de look van de schoen. Nu gaat Adidas Originals een beetje verder en een beetje duister voor een andere editie van de Gazelle voor 2017, de Gazelle Super, die oorspronkelijk in Joegoslavië in 1987 werd geproduceerd. Zoals u kunt zien heeft de schoen een tweekleurig ontwerp, met extra Adidas branding op de middelvoet en een iets slankere doos. De Gazelle Super zal debuteren in OG kleurroutes van vintage-look rood en blauw suede in ealry 2017.

Door het hele jaar door in een breed scala aan kleurrijke opties te zien, gaat de Adidas Gazelle Rood Online Bestellen meer subtiel om de droge wintermaanden te passen bij deze laatste look in Solid Gray. Gebouwd met dezelfde hoge kwaliteit varkensvlies suède bovenkant zoals de meerderheid van de Gazellen die we hebben gezien in het comeback jaar, biedt deze nieuwe look een donkergrijze bovenkant met witte accenten voor het klassieke tweekleurige kleurblok. U kunt ze nu vinden bij geselecteerde adidas Originals-retailers over de hele wereld, inclusief END.

De Adidas Gazelle Korting combineert een aantal kleuren in 2016 en combineert een paar tinten in één paar met het net vrijgegeven "Color Stripe" -pakket. Met een basis in uw keuze van zwart suede of geelwit leer, krijgt de Gazelle een grote kleurenschuim dankzij de drie zijden strepen in cyaan, magenta en geel. Beide colorways zijn afgewerkt met metallic gouden branding en rubberen buitenzolen om ons voor de meest aantrekkelijke blik te maken voor de vernieuwde Gazelle die we nog hebben gezien.
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar