Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

adidas gazelle hvid

Enviado por trhrhgrtg 
adidas gazelle hvid
28-August-2017 05:32


Gazelle Rot (rød) har en adidas gazelle grøn skridsikker sål transparent rejst af tidligere sko ""Olympiade"". Lavet af gummi gummi med et rillet bølge mønster var perfekt til udendørs brug. Blaze Gazelle (blå) havde en mikro-lys sål. Mikrocelleteknologien indarbejdede små luftbobler i gummiet, der gav en mere polstret indflydelse på landing.

Ved mødet er den lille adidas gazelle hvid ændring af DNA, Gazelle Super. Æstetisk kan lyde nogle klokker, med sin side branding patch svarende til den anvendt på Samba Super samme periode. Det bragte i forgrunden i en duo af farver inspireret af OL, der fortsat sidde pænt på den klassiske stil med den oprindelige.

Casuals Terrasse, adidas gazelle og womens Britpop-ikoner og en lang række andre bevægelser i midten blev betaget af disse sko, og fortsætte med at tiltrække nye generationer af fans til denne dag. Tilhørende perfekt til specifikation og opfylder kravene i forbrugernes ændrede, var dette Det gjorde det acceptabelt at bære disse sko til daglige aktiviteter såvel som til sport.

Den enkle og behagelig adidas gazelle sort kombination af en ren og unik farve som fundamenter, færdig med hvidt læder branding, traditionelle cerfiche striber pryder siderne og underskrift i guld plader af underskrifter, og den bølgeeffekt det tilbudt et solidt fundament på Indvendige overflader.

http://www.nmdsko.com
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar