Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

Adidas ZX Flux Zwart Nederland

Enviado por zaqaries1 
Adidas ZX Flux Zwart Nederland
10-September-2017 04:28


Als de eerste schoen vervaardigd met computerbreedte technologie, kunnen sommigen zeggen dat de Nike Sock Dart Zwart Bestellen voor zijn tijd was toen het in 2004 werd uitgebracht. Dit is immers de schoen die de voorloper was van Flyknit technologie. Nu, Nike Lab is samenwerken met Japanse ontwerper Hiroshi Fujiwara en zijn Fragment afdruk om een ​​moderne reimagining naar de innovatieve sneaker te brengen. De Nike Sock Dart by Fragment neemt de laceless schoen en zijn geweven bovenkant en voegt een transparante siliconen lockdown band toe waar de veters moeten zijn. "De eerste keer dat ik de Sock Dart zag, het was niet eens een schoen," zei Fujiwara. . "Tinker liet me een brei zien, zoals een sok, en legde uit dat ze er een zool aan zouden zetten."

De Nike Sock Dart Grijs Kopen heeft een strakke en ademende bovenkant in de neon rode tint, met zijn handtekening middenvoetbandje, terwijl er een gespikkelde middenzool wordt ingezet om ze nog schooner te maken. De Dart fans zijn blij, de volgende ronde colorways is hier. Een van de heetste silhouetten van Nike Sportswear van het afgelopen jaar is klaar om weer in je sneakerkast weer in te blazen in een aantal schone tonale bovenkanten met bijpassende spikkels op de middelzool. We hebben de reeks samenvallende kleurwegen voorgesteld met de stoffige bovenkant van de textiel en bijpassende doorschijnende riemen in enkele versies zoals groen en oranje, en nu kunt u de Racer Blue kleurweg in detail bekijken.

END is op het punt om dit nieuwe platform Launches eerder in de maand te introduceren. END is op het punt nog een paar van haar beste sneakers te herladen. Een trio van fragmentontwerp x Nike Sock Dart Wit Nederland is gepland om deze week weer op te vullen, inclusief de "Black", "Obsidian" en "Photo Blue" kleurwegen. Het is al lang geleden dat we een van deze dingen hebben gezien, dus de hoofden zouden tevreden zijn met dit nieuws, vooral gezien het feit dat dit in de eerste plaats bijna onmogelijk was om op te lossen. Het eindproduct is een perfecte late zomerse look voor de populaire silhouet.De Nike Sock Dart is dit seizoen weer in actie, en er is geen kleurweg meer geschikt voor de lichte zomerdagen dan deze vrolijke blik in Total Crimson.

Het zou de juiste tijd, juiste sneaker en juiste strategie kunnen zijn, maar de Nike Sock Dart Goedkoop is in staat om een ​​vermoeide groep sneakerheads op een manier aan te pakken die ze uit hun retro-geïnduceerde slaapzaal schudde. Het heeft net Hiroshi's aanraking gedaan om dit te doen. Het liet ook zien dat we soms Nike moeten vertrouwen en laten ze ons wat ze willen, niet de saaie ideeën die we hebben gevraagd om opnieuw te reproduceren. Alleen de tijd zal vertellen of Nike de Sock Dart zal laten gaan weg als de Roshe Run en Flyknit Racer en worden te veel keren vrijgegeven, tot op het punt waar niemand meer opgewonden raakt. Wat vind je van Nike Sportswear's aankomende Sock Dart release slate?

Na enkele voorvertoningen om uit te sluiten 2015, is Nike's gezellige Tech Fleece-uitrusting op de Goedkope Nike Sock Dart bijna hier. Volgens Sole Collector komt deze 4-dikte Sock Dart "Tech Fleece" op 4 februari aan. Wat meer is dat dit is ook niet het enige paar op het deck, aangezien TierZer0 rapporteert dat er binnenkort twee extra kleurwegen zullen vallen. We gaan onze vingers doorkruisen voor dit zwarte paar, dat is een van de schoonste make-up's die we nog hebben gezien. Na een vroeg voorbeeld van afgelopen december hebben officiële afbeeldingen van de Nike Sock Dart "Total Crimson" opgedoken. Deze colorway is herinnerend aan de "Infrarood" Sock Darts die vorig jaar door NikeLab zijn gedaald, maar dit nieuwe paar heeft een merkbare oranje tintje.
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar