Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

Adidas ZX Flux Edition Kopen

Enviado por zaqaries1 
Adidas ZX Flux Edition Kopen
10-September-2017 04:38


Alsof de Goedkope Adidas ZX Flux nog niet zo groot genoeg was, raken de Three Stripes opnieuw de ante en op meer dan één manier. De ZX Flux NPS Mid komt. En als dit concept nog steeds vreemd is voor je hersenen (of enkels), dan is het allemaal zinvol als de winter zich voordoen. Vorige week in een lichtgrijze schema, heeft de ZX Flux Mid nog twee kleurenwegen in de winkel voordat het silhouet zelfs een officiële release datum heeft. Druppelen in zowel zwart als marine (vergelijkbaar met de tonale druppels van de onlangs vrijgegeven Tubular Runner), verschilt het middelste snijframe van zijn lage snijvoorganger door middel van een bovenband en neopreenzak.

Terwijl sneakerheads in the States wachten op de Adidas ZX Flux Goedkoop beschikbaar gesteld worden op het custom platform van miadida, is de optie die al in Berlijn is gelanceerd. De Three Stripes hield een #miZXFLUX lanceringsfeest in de Originals-winkel en gasten waren in staat om hun eigen persoonlijke details op een paar populaire lopers te leggen. Ter herdenking van de lancering is Adidas van plan om de ZX Flux "miBerlin", die is de allereerste aangepaste ZX Flux gemaakt op het miadidas platform. De sneaker is beperkt tot 300 paren en zal pas morgen beschikbaar zijn in de adidas Originals winkel in Berlijn. Het ontwerp kenmerkt een blauwe toebox met een digitaal print bovenkant van een patroonontwerp.

Als je deze levendige runners niet gemist hebt toen ze eerst daalden, is dit jouw tweede kans. De Adidas ZX Flux Zwart Nederland is deze laatste paar maanden de meest gepraat over sneaker. Zijn slanke silhouet, comfort en eenvoudige kleurblokkering maken het de perfecte paar dagelijkse kicks. Het ontwerp van de ZX Flux is in wezen een geëvolueerde versie van de ZX 8000 trainer. Het silhouet is ontdaan van bepaalde eigenschappen en alles wat overblijft is een verfijnde hardloper. De slanke bovenkant is voorzien van een single-mesh mesh met tonale Three Stripes branding. Trouw aan de originele ZX 8000, de lichtgewicht ZX Flux heeft adidas 'handtekening hielkooi en zit bovenop een Torsion-ondersteunde midsole.

Bijna elke maand voorbij gaat Adidas Originals hun onvergetelijke jaar in november met meer sterrenverslagen. Adidas ZX Flux Edition Kopen, zoals ze bijna uitsluitend tot op zekere hoogte zijn afgestemd, is een ander printpakket om dit vakantieseizoen te laten vallen. De ZX Flux "Photo Print" -pakket bestaat uit drie kleurenwegen: de "Dead Woods", "Red Rush" en "Stone Garden". Elk staat verenigd met elkaar dankzij een zware invloei van graphics gekoppeld aan zwarte Three Stripes branding en matching hielkooi. Tonale middenzolen rusten onder het geven van de hoogst vocale stijlen een gevoel van rust en stilte. Geef de ZX Flux's inspiratie uit de klassieke ZX 8000, we kunnen precies zien waar Brooks vandaan komt.

De ZX 8000 "Aqua", die we vorige maand al hebben gezien, en de ZX 9000 "Turquoise" vormen het "O.G. Weave" -pakket. De twee retro-lopers zijn uitgerust met originele kleurwegen, maar met Adidas ZX Flux Graphic Bestellen-behandeling. Alle panelen die aanwezig waren in de late jaren 80's werden gestript en vervangen door een stuk geweven bovenkant. De all-black kleurweg van de adidas Originals ZX Flux komt terug voor de herfst. Na het vallen van deze afgelopen lente als onderdeel van het "Elements" -pakket, krijgt de vermoorde runner een broodnodige restock. In tegenstelling tot een meerderheid van de ZX Fluxes die we gewend zijn om te zien, is dit paar vrij van all-over printafbeeldingen en levendige kleurencombinaties.
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar