Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

Adidas ClimaCool Rood Kopen

Enviado por zaqaries1 
Adidas ClimaCool Rood Kopen
10-September-2017 04:41


Shoe Gallery transformeert de Goedkope Adidas ClimaCool, een schoen die in 2016 een aantal geweldige retro-behandelingen heeft genoten, voor een homage aan de South Beach waterfront. De Shoe Gallery Adidas ClimaCool Flight 305 is een eerbetoon aan de talloze art deco-gebouwen die de lijn van Miami van de binnenstad van Miami als het overwegend zwarte paar wordt getroffen met neon accenten ter ere van de neon tekens verspreid over Miami die de warme nachten verlichten. adidas gepatenteerde XENO technologie wordt gebruikt onder de zwarte mesh overlay voor een iriserende snakeskin-esque glans voor een echt origineel gebruik van het ClimaCool model. Wat vind je van de look?

NBA-fans en reguliere Sneaker News-lezers weten dat Chicago Bulls superster Derrick Rose voor een paar wedstrijden uitkomt, maar de regerende MVP van de competitie heeft nog steeds tijd gekregen om enkele andere opmerkelijke adidas-endorsees aan te sluiten voor een trainingsloop. Het woord 'tijd' is de operatieve voor deze laatste Three Stripes-video, omdat D-Rose, David Beckham, Lionel Messi en Katy Perry allemaal om 18:14 UTC uitgaan, wat ook de tijd is dat Jeremy Scott is uit voor een fietstocht. Deze 'WE ALL RUN' video bevat de gloednieuwe Adidas ClimaCool Goedkoop Seduction runner, een zeer geventileerde afgifte met 360 graden ventilatie om de energiekosten te verminderen die nodig zijn om uw lichaam koel te houden.

Deze keer trekt de runner van het klassieke begin 2000 uit de tonale uitstraling, die we het meestal tijdens het terugkomen van dit jaar hebben gezien, overgeschakeld naar een tri-tone kleurenschema in zwart met witte en Shock Purple accenten. Als u niet genoeg kunt krijgen van het zwaar geventileerde en super comfortabele model. De drie strepen hebben u gedekt door de Adidas ClimaCool Metallic Nederland Sonic, een paar dat belooft om je voeten koel te houden in de warmste maanden, terwijl je een comfortabele rit door hun Bounce-kussensysteem biedt. Denk eraan als Boost Jr. Het silhouet doet denken aan de altijd populaire Adidas Ultra Boost, met een slip-on constructie met een versterkte hak voor extra comfort.

Het is meer dan tien jaar geleden dat Adidas ClimaCool Rood Kopen-technologie op sneakers met de gelijknamige Climacool-runner debuteerde en de Originals-afdeling heeft pas aangekondigd dat het innovatieve model terugkomt. De O.G. adidas climacool komt terug in drie tonale kleurwegen. Deze 2002 sneaker is best bekend om Climacool tech te introduceren, die de hele sneaker in een ademend maas zag en zelfs luchtstroom door de middelzool toelaat. Gedurende een tijd voordat de gebreide constructies waren alledaags, was de Climacool ongeveer zo geventileerd als een loper zou kunnen hopen. Plus, afgezien van een opvallende technologische doorbraak, heeft het geen pijn gedaan dat de Climacool ook goed uitzag.

Nu in 2017 krijgt het klassieke model een moderne upgrade en wordt de naam van Adidas ClimaCool Zwart Bestellen. Recht van de vleermuis kan je vertellen dat deze versie van de ClimaCool niets lijkt op die welke we gewend zijn. Voor zover de rest van de schoen gaat, wordt de mazen boven geplaatst op een nieuwe witte zoolunit voorzien van een super dikke hielgedeelte. De tonale drie strepen lijken op tonale wijze te komen, en hoewel de schoen met veters komt, blijkt de slip-on constructie dat ze er alleen voor esthetische doeleinden zijn. Er lijkt een soort branding op de tong te zijn, maar de afgebeelde afbeeldingen geven ons geen goede hoek om te zien wat dat is.
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar