Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

nike air max 1 pinnacle collection rosa

Enviado por automleafolive 
nike air max 1 pinnacle collection rosa
25-September-2017 08:05


NikeLab expanderar sin högsta samling av ikoniskt Nike-skor med utgåvan av nike air max 1 pinnacle svart -paketet. Den senaste leveransen visar upplagd AM1-silhuett i en subtil beige och mjuk pastellfärgad färgväg tillverkad av mjukt läder och dekorerade med perforerade detaljer på tå vamp, fotled och hälräknare. Varje sko är färdig med en maskstunga, en uppsättning tonala snören och signaturen Luftmidsolenheten i en gratis vitvit nyans.

Air Max Month var bara början på något stort för Air Max 1 med Nike som introducerade två nya nike air max 1 pinnacle rosa . Paret kommer packa med en mer andningsbar konstruktion med någon perforerad panel vid någon del av dess konstruktion inklusive dess tå låda. Resten av övre erbjuder en fullväxlad läderkonstruktion baserad på en vitluftsula. Detta nya tillkännagivande avslöjar två par med en helt svart, åtföljd av den nya «Mushroom» -färgen som kännetecknas av olika nyanser av svartvit associerad med en svart swoosh.

Som en av Nike mest kända siluetter har Air Max 1 fått stor uppmärksamhet och popularitet. Med den senaste versionen av nike air max 1 pinnacle collection -linje fick Air Max 1 nya uppdateringar av sin konstruktion i form av premium läderöverdelar. I det senaste tillskottet till NikeLab "Pinnacle" -samlingen återkommer Air Max 1 med en ren vitt läder. Några viktiga höjdpunkter i den här utgåvan är premiumläderna som används på övre och genomskinliga yttersulor. Eftersom skon var tänkt att vara en premium ta på den klassiska siluetten, kan du förvänta dig att kvaliteten ska vara på punkten.

NikeLab släpper två färgvägar av nike air max 1 pinnacle mushroom : Black and White. Dessa modeller har en full läder övre och tonala snören. Den synliga Air Unite i mellansolen är accenterad med en genomskinlig yttersåg - förkrossad Nike Air Heel branding finns såväl som en Nike-logotyp på den genomskinliga yttersålen.

http://www.shoesmarkse.com/
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar