Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

new balance 996 dames blauw

Enviado por dsgvfdch 
new balance 996 dames blauw
17-October-2017 04:06


De huidige levensstijluitvoer new balance 996 dames blauw van New Balance neemt klassieke lopende stijlen uit hun uitgebreide back-catalog en herinterpreteert ze voor de hedendaagse consument. Bekend om schoenen te produceren die ontworpen zijn met comfort in gedachten, is deze laatste versie niet anders.

Het nieuwste vrouwenpakket 996 new balance 996 grijs concentreert zich op het gebruik van premium leren over de hele linie, waarbij de originele suede- en gaascombinaties van de jaren '90 worden herzien in plaats van materialen die de werelden van high fashion kunnen doorzetten.

Het ontwerp beschikt over new balance 996 heren een suede en mesh bovenkant, zodat je voelt dat de luchtstroom je voeten van binnen naar buiten koelt. De rubberen buitenzool voegt een frisse retro look toe, die perfect past bij jeans, linnen broek of zomerrok. De gepolsterde kussens met Ortholite®-technologie biedt u een ontspannende pasvorm om u langer te helpen, ongeacht de afstand.

De nieuw uitgegeven 996 is new balance 996 rood een van de meest iconische silhouetten die New Balance biedt. Deze zwarte / gele kleurweg wordt gecombineerd op een volle suede en mesh bovenkant. De witte / grijze zool en het New Balance-logo combineren mooi met de gele accenten om een ​​contrastvorm te creëren tegen de donkere basiskleur.

http://www.zwartstyle.com/
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar