Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

adidas yeezy 950 boost beige

Enviado por vbjmnm 
adidas yeezy 950 boost beige
21-October-2017 05:45



Yeezy sæson nærmer sig, og Kanye bringer endnu et risikabelt par spark til bordet med adidas yeezy 950 boost dam. Støvlerne er sat til at løslades i løbet af efteråret/vintersæsonen. Skoene er en duck boot med det utillitære tema for Yeezy sæson 1 med ballistisk mesh øvre blandt en suede eyestay. Andre små detaljer omfatter gummi toebox og mudder. 950 kommer igennem i fire forskellige farveveje med pirat sort, peyote, chokolade og Moon Rock.


adidas yeezy 950 boost beige Nu afsløres tre yderligere farvelægninger af den kommende model, som forventes at komme engang i løbet af efteråret 2015. Paletten er udstillet i tonal finish af Light Sand, Black og Dark Brown, og er i det væsentlige egnet til efterår/vinter sæson. Som tidligere rapporteret er Yeezy 950 Boot inspireret af den klassiske duckboot. Ballistiske mesh og suede accenter omslutter størstedelen af ​​sin ankeldel, mens en robust og holdbar gummikomponent anvendes over sin base- og såleenhed.


I tråd med det utilitaristiske tema i hans tøjlinie er modellen en fuldt funktionel duck boot med rene adidas yeezy 950 boost herr enkle linjer og robuste materialer. Skoelementets elementer er overdimensionerede, og vi vil gerne tro at dette tjener formålet med at beskytte dig mod elementerne sammen med at gøre dem lidt mere stiliserede. Dette par sporter en tonal sort konstruktion, der giver skoen en mere tidløs følelse end en mere farveløs farverig blokering ville. Fra sit lærred og nubuck over til knobby ydersålen, er disse bundet til at falde til favoritter, når de kommer til detailhandlere.


adidas yeezy 950 boost brun Støvlen har en slank og moderne type æstetik, som hjælper med at skelne sig fra den almindelige udseende. Ved vores bedste estimation ser det ud til, at hvis flertallet af øvre er færdiggjort i et ballistisk net, der ligner det, du ser på Air Jordan 11-modellerne. Overtøjet af støvlen synes at være en premium suede, mens toeboxen og mudderet rundt om støvlerne er lavet i gummi, hvilket også er tilfældet med den samme konstruktion, der bruges til at lave den naturlige crepe gummi ydersål.


http://www.runarundk.com/
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar