Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

New Balance CRT300 Blauw Wit Bestellen goedkoop

Enviado por seeArchibald1 
New Balance CRT300 Blauw Wit Bestellen goedkoop
24-May-2017 08:50


Het Beauty & Youth label van Japan combineert deze maand met New Balance voor een speciale dubbele set van de New Balance CRT300 Blauw Wit Bestellen goedkoop, met de klassieke rechter sneaker in twee premium high-style makeovers. Met twee beslissende verschillende benaderingen op het silhouet geeft Beauty & Youth een versie in een lichte tan nubuck met heldere rode accenten. De tweede versie ontvangt een minimale en dunere blik in geel-witte nubuck en gaas met geperforeerde 'N' logo's.

New Balance slaat op de tennisbaan met twee aantrekkelijke nieuwe kleurenwegen van de New Balance CRT300 Bruin Rood Online Kopen, net op tijd voor de French Open. De gerecycleerde editie van de klassieke New Balance tennisschoen met een REVlite schuimmidsole voor extra comfortslammen in de lente met twee premium leeropties, ook gebouwd met mesh om je koel te houden tijdens het warme weer. Kies uit een wit / marine / groen of marine / blauw / neon rood, en vind ze nu bij fijnere New Balance-leveranciers zoals Premier.

Een lichte overzichtelijke herintroductie door New Balance vorig jaar, lijkt de New Balance CRT300 Maas Licht Goedkope echte in het begin van 2015 wat aandacht te krijgen met het premium "Off Court" -pakket. Het archief tennissilhouet van New Balance krijgt een aantal verfijnde updates voor het Off Court-pak, inclusief premium lederen constructies in uw keuze van tonale kleurwegen van bruin of marine blauw, lederen binnenvoering en een lichtgewicht REVlite-schuimzool.

Om je warm te houden tijdens de koudere maanden, heeft New Balance een nieuwe "Felt" -pakket van de New Balance CRT300 Bestellen Kopen vrijgegeven. De low-tops zijn verkrijgbaar in zwarte en grijze kleurwegen, die elk een zacht vilt op de bovenkant hebben. Tonal leather branding is naast elkaar gestikt, die bijgevolg overeenkomt met de hielpolstering. Bruin leer, op zijn beurt, lijmt de lippen, die gepaard gaan met tonale veters.

Het stedelijke onderzoek van Japan introduceert hun eigen New Balance CRT300 lage prijzen in een koele blauwe / grijze suède. Hoewel het bijna onbekende Stateside is, is het bloeiende merk een van de snelst groeiende retailbedrijven van het afgelopen decennium (zie BoF). De CRT300 is New Balance's onlangs herleefde "tennis court", een schone casual sneaker optie voor de lente. Bezoek Urban Research om vooraf te bestellen.
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar