Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

Nike Air Max 90 Premium Ghost Groen Bestellen goedkoop

Enviado por seeArchibald1 
Nike Air Max 90 Premium Ghost Groen Bestellen goedkoop
24-May-2017 08:52


De Nike Sportswear Polka Dot Pack slaat eindelijk op Amerikaanse detailhandelaars, die deze gestippelde versie van de Nike Air Max 90 Premium Ghost Groen Bestellen goedkoop bevatten. In combinatie met de Internationalist en Air Max 1 in de verpakking heeft de Air max 1 een uniek textiel bovenkant met dots De bovenkant is gedetailleerd met zwart leer, dan krijgt u een schot van kleur met Bright Crimson voering en Air Max unit.

In minder dan een maand kunnen we officieel beginnen met de feest rond 25 jaar van de Nike Air Max 90. Een mijlpaal, bijna alle sneakers raken, maar zijn niet chronisch omdat ze niet meer relevant zijn na twee en een half jaar lang houdbaarheid, de Nike Air Max 90 Premium Zwart Online Kopen heeft dat probleem natuurlijk niet. Een torenhoge prestatie voor Nike en een ander in de kamer voor Tinker, de nieuwste PRM kleurweg om wijdverbreide buzz te genereren in het "Iridescent" -schema. Versierd in een scherpe zwarte bovenkant met iriserende uitvoering bij de Swoosh branding, tong- en kantkraag, bieden witte offsets evenwicht aan deze anderszinnige AM 90.

De Nike Air Max 90 Premium Wit Goedkope echte krijgt de laatste tijd allerlei liefde. Tussen de "Safari Pack" naast de Nike Air Max 1 en het "Escape 3" luxe familiemotief, heeft de 1990 versie van de handtekening Air Max lijn een heropleving gezien als het voor haar 25 jarig bestaan ​​in 2015 staat. Vandaag zullen we zien Safari komt nogmaals voor, deze keer in een blik die lijkt op de OG Infrarood-aflevering. Hier is de kleurbetekenis Hyper Punch op de middenzool, veters en hakken, omdat het Tinker Hatfield helder patroon in een textuur op de toebox en het zijpaneel komt.

Hoewel de Nike Air Max 90 Premium Purper Grijs Bestellen Kopen apart is van herdenkingsuitgaven zoals het komende 'Halloween' Pack, wordt het klassieke silhouet dat nu op 25-jarig bestaan ​​sluit nog steeds veel stoelen vooruit met nieuwe in-line kleurwegen en andere speciale items die zeker in de toekomst. De nostalgische runner die momenteel plaatsvindt in het levensstijlrijk, heeft vandaag een blacked-out esthetiek met de titel "Oreo.". De zwarte tinten verduisteren de geweven lederen bovenkant, terwijl aanwijzingen van metallic zilver de gespikkelde middenzool raken. Bijpassende zwarte veters en een bijbehorende buitenhulp in deze drievoudige blackish make-up.

Het is misschien niet helemaal eerlijk om deze Nike Air Max 90 Premium Bleached Lila lage prijzen "Denim" te noemen, maar de twill zoals het bovenste herinner ons ons van denim Air Maxes van oud. En als u nu niet een goed paar Denim Air Maxes respecteert, dan wijzen wij u op de weg van legendarische paren zoals de "Courir" -vrouw uit 2002. Terug naar de zaak ter beschikking - dit terra rood Concoction voor de schoenen.
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar