Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

Nike Juvenate Kopen goedkoop

Enviado por Farias3 
Nike Juvenate Kopen goedkoop
26-May-2017 10:54
Nike Juvenate Kopen goedkoop


Nadat u een aantal leuke kleurenwegen van de Nike Juvenate Dames voor de dames eerder vandaag heeft gekregen, hebben we nu nog iets meer tonale die kunnen beroepen op een ander publiek.
De Nike Juvenate Heren is klaar om de scène deze zomer te raken en het lijkt erop dat het een aantal tips uit de Roshe Run neemt. Toen de Roshe eerst vrijgegeven was, was een van de OG colorways de "Leguaan" kleurweg die ook bekend staat als Olijf. Dat is dezelfde exacte kleur die we vandaag op de Nike Juvenate zien, maar het heet 'Faded Olive'. Met een mesh en synthetische bovenkant komt deze Nike Juvenate samen met een witte middelzool om deze schoen een tweekleurige look te geven .

Hoe vaak krijg je echt het Nike Juvenate-model? De enige silhouetten van vrouwen krijgen bijna niet genoeg liefde, maar de Tech Fleece die deze keer op de Nike Juvenate Kopen goedkoop raakt, maakt er zeker voor. Het slip-on model past op een volledige Tech Fleece-constructie, iets dat we allemaal kunnen waarderen. Gezien het feit dat we in de herfst en winter gaan, is het leuk om twee verschillende fleece-styled Nike Juvenate silhouetten uit te kiezen.

Nike gaat nog steeds hun lichtgewicht silhouetten uit, en daarna hebben we nog een editie van
de Nike Juvenate Sale Nederland die raketten raakt. De schoen krijgt deze keer de "Team Red" behandeling. De Nike Juvenate is volledig gemaakt met gaas voor een volledig ademende schoen. Team Red bedekt de hele bovenkant, terwijl een witte Solarsoft-zool de uitstraling compleet maakt.

Vroeg van de Polka-Dotted Roshes, is de exclusieve Nike Juvenate Korting van de vaak vergeten vrouwen terug met een bijpassende esthetiek. De schoen heeft een onmiskenbare Roshe voorgeslacht, omdat de middelzool en de toebox bijna identiek zijn aan Dylan Raasch's instant-classic. Maar waar de schoen zelf een baan uitsnijdt, is de neopreen mesh slip op de constructie en stijve buitenzool. Tot nu toe is een zwart-witte stippenprint alles wat we hebben gezien, maar blijven in de toekomst nog meer kleurenwegen afstemmen.
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar