Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

Adidas EQT Triple Zwart Groothandel

Enviado por dxxNicholas6 
Adidas EQT Triple Zwart Groothandel
18-July-2017 04:46


De Adidas EQT Kopen Support blijft haar weg naar accounts in nieuwe colorways. We hebben onlangs de satelliet blauwe kleurweg bekeken, en nu hebben gedetailleerde foto's van een versie die plannen om volgende maand racks te raken. De loper wordt gezien in een mix van suede en mesh, en is grijs, rood, zwart en wit gekleurd.Ben je een fan van moderne technologie maar ook een zachte plek voor klassieke esthetiek? Als u ja hebt geantwoord, is de adidas EQT Running Guidance 93 Primeknit voor u gemaakt. Als de klassieke 90's adidasloper een modern makeover geeft, is deze remixed versie van de schoen zeker een perfecte combinatie van modern en vintage.

Adidas verspilde geen tijd om een ​​vrouwenkleurstof te laten vallen op een van hun meest gepraat over schoenen van 2016. De Adidas EQT Online Bestellen Support ADV in de Clear Pink colorway is nu beschikbaar over de hele wereld. Hier zijn een aantal foto's van de schoen aan de voet. Uit het sneaker model boven die een man blijkt te zijn, lijkt het alsof deze "vrouwens" kleurweg ook door de mannen kan worden gedragen.

Adidas had vanmorgen twee nieuwe kleurwegen van de Adidas EQT Kopen goedkoop ADV 91-16. Een kwam in Wit, terwijl de andere in Black kwam. Beide offertes rock tonal (ish) kijken met uitzondering van de hits van Gray die er doorheen gevonden worden. Opmerkelijke eigenschappen die dit model speciaal maken, zijn de taped mesh en neopreen combinatie. De lint Three Stripes branding op de panelen om het klassieke EQT motief te geven, en de polymeer eyelet & hiel clip helpt de schoen zijn unieke look.

Het is redelijk makkelijk om te zien dat de Adidas EQT Triple Zwart Groothandel Running Support ADV veel archief-inspiratie erin heeft. Met het ATV-model terug naar zijn EQT-wortels, komt de schoen in de klassieke Sub Green-kleurweg om het meer van een OG-look en gevoel van de EQT-lijn te geven.De adidas EQT Cushion 93 Primeknit is een gemoderniseerde versie van het klassieke Adidas EQT Cushion 93 door het een Primeknit-gebouwd bovenblad te geven. Kenmerken die uitstaan, zijn de Sub Green hits die doorheen worden geplaatst, de gestreepte tong, de branding op de hiel trekker en de lint Three Stripes branding.

We hebben u de Adidas EQT Helder Oranje 50% Korting Guidance 93 "Black & White" Pack getoond, maar deze nieuwe afbeeldingen maken de sneakers beter rechtvaardigheid. Natuurlijk is de adidas Originals Equipment Guidance 93 het meest populair voor de Pusha T-samenwerking die zich op de meest top 10 van 2015 lijst van sneakers liefhebbers heeft bevestigd (ja, ik weet het maar maart). Toch stond adidas er niet op - dit Black & White-pak is prachtig en deze foto's die het vakmanschap en de kwaliteitsmaterialen onderstrepen, lijken op veel minder troostprijs.
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar