Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

Adidas Tubular Dames Zoeken naar goedkope Warm

Enviado por kathkath 
Adidas Tubular Dames Zoeken naar goedkope Warm
18-July-2017 10:08
De Adidas Tubular Zwart Line heeft deze zomer een nieuwe toevoeging met de introductie van de Tubular Rise. Het nieuwste gewaagde en stijlvolle silhouet van Tubular-familie slaat zeker niet op de opvallende esthetiek waarvan de lijn bekend is, omdat het een futuristische midden-top sokkel heeft, die is geconstrueerd in mazen, neopreen, geweven panelen en een bogen van premium Nubuck, afgewerkt met een golvende middelzool en doorzichtige rubberen buitenzool die hoog boven de hiel komt.



We konden een onverwachte Adidas Tubular Dames Zoeken naar goedkope Warm renaissance zien in de maanden na de retro-geïnspireerde levensstijl schoenen serie nam een ​​backseat aan de veel populaire NMD en Ultra Boost updates. Er was een tijd dat de drie strepen geëxperimenteerd werden met een schijnbaar eindeloze reeks verschillende Tubular updates met Primeknit, Suede en Leather Upper, die allemaal laten zien hoe veelzijdig de ontwerpen zouden kunnen zijn.

Onthoud de adidas Tubular serie? In de maanden die leidden tot Kanye's adidas Yeezy overname en voordat de Adidas Tubular Heren Winkel goedkoop Warm echt weg waren, was de Adidas Tubular line een revitaliserende kracht van de drie streep's levensstijl schoenenafdruk. Oorspronkelijk geïnspireerd op het 1993-lopende model met dezelfde naam, de Tubular-serie vertakte zich in de letterlijke vorm, waardoor de buitenzool werd vernieuwd met een dikke overmaatvormige enkelvoudige buis die om de bodem om de bodem omringd werd voor extra kussen.

Na een eerste blik op de nieuwe versie van de Adidas Tubular Aandacht besteden aan de goedkope Doom terug in maart, krijgen we vandaag nog een voorstelling van een andere kleurenweg van de sokconstructie voor het silhouet. De Tubular Doom Soc (nee, geen sok) geeft een nieuw, minimale blik op het populaire Adidas Tubular-model, met een gestripte Primeknit, gebouwd in een geventileerde weefsel bovenop de gewaagde ribbedunit. Gezien in zwart-zwart in maart, zien we nu een soortgelijke slanke look in tonale donkergrijze bovenkant met een zwarte zool.

De Adidas Tubular Als u nog steeds op zoek naar de goedkope Nova is terug en ziet er net zo mooi uit als ooit deze zomer met deze laatste colorway in "Tactile Green". De lichtgroene schaduw is bekend over de heide Primeknit-bouw, gemengd met witte en donkergrijze threading voor een unieke nieuwe look naar het populaire model van de Adidas Tubular familie.
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar