Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

Nike Blazer Anti-Fur Dámské Levné nabídka

Enviado por julijuli 
Nike Blazer Anti-Fur Dámské Levné nabídka
20-July-2017 11:23

Virgil Abloh je v bílé barvě v kravatách s Nikem, jelikož další aktualizace pokračují na ploše po kusu. Dnešní aktualizace přichází jako první pohled na Nike Blazer Anti-Fur Dámské Levné nabídka; Přímo z pálky si všimnete značení Off-White v horní části podobně jako Air Force 1s, které se objevily v loňském prosinci v Miami Art Basilelu, ale skutečný příběh je jedinečně re-vyšívaný horní s rozšířeným Swoosh a Přepracovaná konstrukce paty.
nike roshe run Levné Fake je in-line barevný tým zjevně bere na vědomí některé z populárních kolekcí designu fragmentů, neboť tento vznikající "Pivot Pack" Blazer Mid vypadá, že má zřetelnou inspiraci od citlivosti designu tenisky Hiroshi Fujiwary. Jinými slovy, tónové tenisky s hezkými materiály a minimální přidanou značkou, která v tomto případě přichází v podobě série hvězd, přidaných k jazyku a patě.

Nike Blazer Anti-Fur Pánské Velkoobchod se vrací do basketbalových začátků pro Swoosh s tímto ročníkem inspirovaným vydáním Blazer. První značky basketbalových bot spolu s nízkoprofilovým protějškem Bruin v roce 1972, Blazer se od té doby stala jedním z nejznámějších tenisky pro životní styl (nehovoří o skate boty). Nike je hodí až k originální konstrukci blejzru, která má semišový povrch s koženými akcenty v klasickém dvojitém barevném bloku Team Red a bílá, který vypadá, že pochází přímo z tvrdého dřeva v 70. letech.
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar