Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

Adidas Ultra Boost Core Zwart Online Bestellen

Enviado por dffBuck5 
Adidas Ultra Boost Core Zwart Online Bestellen
29-July-2017 05:16


De Adidas Ultra Boost Core Zwart Online Bestellen is voorzien van een All-Black Primeknit-bovenkant, iets dat we al eerder gezien hebben op het model. Wat dit paar anders maakt van anderen is het feit dat de kooi in een lederconstructie komt, terwijl de tonale hielteller komt met unieke reliëffuncties.De adidas Ultra Boost 3.0 begint met een Zwarte en Grijze zachtere en stretchere dan normaal Primeknit boven. Het toevoegen aan de stealth look van de schoen is de doorschijnende Zwarte kooi en de extra Zwarte op de hekenteller en Blacked-out Boost midsole. Het is bijna een Triple Black-aanbod, maar de Grey die op de Primeknit wordt genoteerd, slaagt erin om de tonale uitstraling een beetje te breken.

Het op Vancouver gebaseerde kledinglabel herinterpreteert de 3.0-editie van de populaire loper, met zijn core design ethos met een hoogwaardig vakmanschap. Een mengsel van helder grijs en aluminium bestaat uit de ademende primeknitconstructie, terwijl de handtekening drie streepbeheersystemen is vernieuwd in een meer premium suèdebouw.Aanvankelijk vrijgegeven tijdens de Super Bowl, zal de Adidas Ultra Boost Super Oranje Kopen Silver opnieuw voor het publiek worden aangeboden voor een andere kans om het exclusieve paar te verwerven. Zoals voorgesteld, drijft de sneaker een monochromatisch thema met een combinatie van licht en donkergrijs dat zijn primeknit omvat bovenste. Een beetje doorschijnende drie streepbehuizing definieert en versterkt het slanke profiel, naast een zwarte TPU hielteller.

Aangegeven, "Still Breeze", deze Adidas Ultra Boost Shock Rood Opruiming draagt ​​een algehele roze thema, samen met hits van zwart over zijn Primeknit-geconstrueerde bovenkant. Het definitieve thema wordt verder gebruikt voor het verfijnde doorzichtige drie streep caging systeem, terwijl een tonale zwarte teller het profiel versterkt en compleet maakt. Ten slotte verdwijnt een heldere, witte boostszoolunit en zwarte continentale rubberzool de constructie helemaal.

Adidas is van plan om morgen een belangrijke restock op hun site te krijgen. Niet alleen dat, maar ook van plan om de gloednieuwe Adidas Ultra Boost 3.0 in de Night Cargom Energy and Oreo colorways uit te geven. Naast het terugbrengen van een handvol Adidas Ultra Boost Mineral Groen Sale nl-kleurenwegen, kunt u ook verwachten dat een aantal Uncaged colorways ook zal vallen, inclusief het gloednieuwe Multicolor / Black pair. Als u ook een paar van het nieuwe Pure Boost-model nodig hebt, hebben ze u ook gedekt.

De Adidas Ultra Boost Sale Nederland debuteert dit jaar in een onderscheidend multicolor thema, aangezien het aankomende paar nu in een levensstijlperspectief wordt weergegeven. Het silhouet toont hoe het wordt waargenomen wanneer het gedragen wordt. Het definieerde kleurrijke thema is in hoofdzaak prominent in zijn oorspronkelijke constructie, Naast zwarte threading die zijn algemene profiel uitspreekt.
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar