Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

Nike Roshe Schoenen Roze Flash Nieuwe

Enviado por dffBuck5 
Nike Roshe Schoenen Roze Flash Nieuwe
29-July-2017 05:18


De Nike Roshe Schoenen Roze Flash Nieuwe SE heeft al een offerte ontvangen om het nieuwe jaar te ontvangen, zoals het nu in een veelzijdige colorway van legion green / fluweelbruin wordt behandeld. Gekombineerd met geperforeerd gaas door de bovenkant voor een uitstekende ademendheid, textiel Overlays bieden extra versterking, terwijl het nog steeds een lichtgewicht gevoel biedt.

De Nike Roshe Schoenen Chroom Goedkoopste is gebouwd uit maas en wordt geleverd met een Legion Green-basis, geaccentueerd door de Lava Glow op de veters, tongbrandmerken en Nike Swoosh-gelabeld branding. Het afronden van de look is een schone White Roshe sole unit. U kunt deze nu bij geselecteerde internationale detailhandelaren vinden.Net omdat Nike uit kwam met de Nike Roshe Two, dacht je dat ze allemaal met de Roshe One waren gedaan? Denk opnieuw. Omhoog voor de OG Roshe is de terugkeer van de Pendelton optie op NIKEiD! We zagen deze optie op het model een paar jaar terug voor een beperkte hoeveelheid tijd. Als u een paar hebt gecreëerd, beschouw uzelf gelukkig. Voor degenen die niet zo gelukkig waren, geeft Nike ons een tweede kans om onze eigen Pendleton-geconstrueerde Roshes te creëren.

Naast is deze Women's Nike Roshe Schoenen Frisse Munt Goedkope echte Premium klaar op een Dark Loden kleurweg. Wat maakt deze versie premie? Als u de bovenkant goed kijkt, zult u ontdekken dat het wordt geleverd met een quilted nylon constructie. De Dark Loden-tint neemt auto van het hele bovenkant, met inbegrip van de veters, Swoosh, voering, tong, pull tabs en leerhak. Een beetje scherp contrast is de hieronder aangegeven Ivoor-zool.

Een van de OG colorways die begonnen zijn met de Nike Roshe Schoenen Winkels nederland-rase (terug toen het dat genoemd werd) is opnieuw aangekomen bij selecte retailers. We hebben het over de Calypso kleurweg, die wordt geleverd met een Pure Platinum mesh bovenkant, een Black Swoosh, en een Calypso phylon sole unit. Het wordt gewoon niet veel klassieker dan dit.De Nike Roshe Run / One is veel meer grafisch dankzij een aantal nieuwe prints ontworpen door kunstenaar Carla Barth. Deze afdrukken zijn bedoeld om de cultuur van Brazilië en de diversiteit van sport te vieren. Deze nieuwe afdrukken, die nu beschikbaar zijn op NIKEiD, staan ​​u toe om uw artistieke bovenkant te markeren door de middelzool in het zwart of wit te kleuren.

Terwijl de Nike Roshe Schoenen Print Eclipse Zwart Nieuwe collectie onlangs is geïntroduceerd, wordt de Nike Roshe One nog steeds aangeboden in meer variaties, zoals het recentst uit een onderschatte makeup bestaat. Zoals voorgesteld heeft de sneaker de compositie een geweven textielconstructie die een mengsel van wolfgrijs, donkergrijs En zwarte tinten doorheen die een gedigitaliseerde golvende druk over het onderdeel creëert. Het model is verder gedetailleerd met bijpassende veters, Swooshes en een full-length phylon sole unit.
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar