Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

adidas nmd r1

Enviado por dtgenji 
adidas nmd r1
12-August-2017 11:14


De Adidas nmd r1wordt gewaardeerd zoals de adidas het ook verwachtten: Hoewel veel mensen de schoen als N-M-D uitspreken, is het eigenlijk kort voor "Nomad" en werd gemaakt voor een reizende levensstijl.

De adidas nmd dames beveiligt iconische adidas originelen DNA met doorbraak technologie vanaf vandaag. Micro-engineered boost en primeknit fabrications voldoen aan een vetgedrukte visuele taal die eerbetoon geeft aan innovatiedimensies uit het collectieve geheugen van het merk. Het resultaat is een onverschrokken nieuw silhouet dat wordt gedreven door adidas 'pioniersarchief dat de vorm en stijl van vandaag definieert.

Adidas maakt dit jaar grote bewegingen. Het merk krijgt een belangrijke rol in de competitie met smash hits zoals de Yeezys, Tubulars en onze favorieten, de Adidas NMD. De adidas nmd r1 herenis wereldwijd vrijgegeven op 12 december 2015, maar adidas heeft snel een aantal release-data toegevoegd voor nieuwe kleurenwegen / verpakkingen om Gebruik maken van de populariteit.In dit bericht hebben we alle pakketten, colorways, release dates en waar de NMD's gekocht, samengesteld, en deze lijst blijft bijgewerkt, omdat ze meer dalen.

De adidas nmd wit blauw "Linen Camo" heeft een donkergrijs, linnen en wit kleurenschema. Donkergrijs en linnen maken het camo-bovenkant, met bijpassende overlays, veters en voering. De schoenen worden afgezet met een traditionele witte boostszool en een bijpassende linnen buitenzool. Ga verder met het lezen van meer foto's en blijf afgestemd op JustFreshKicks voor meer updates, inclusief release informatie in de nabije toekomst.

http://www.vaporamax.com/
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar