Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

adidas nmd r1

Enviado por dtgenji 
adidas nmd r1
12-August-2017 11:22Adidas nmd dam rea uppskattas precis som adidas förväntade det också: Även om många uttalar skon som "N-M-D", är det faktiskt kort för "Nomad" och gjordes för en resande livsstil.

Adidas nmd herr svarta säkrar ikoniska adidas originals DNA med genombrottsteknik från idag. Micro-engineered boost och primeknit tillverkningar möter ett djärvt visuellt språk som hylder innovationsmoment från varumärkets kollektiva minne. Resultatet är en oskräcklig ny silhuett som drivs av adidas banbrytande arkiv som definierar dagens form och stil.

Adidas gör stora drag i år. Märket får stor betydelse för konkurrensen med smash hits som Yeezys, Tubulars och våra favoriter, Adidas NMD. Adidas nmd r1 herr släpptes globalt den 12 december 2015, men adidas lade snabbt till ett antal utsläppsdatum för nya färgvägar / förpackningar till Dra nytta av populariteten. I det här inlägget har vi sammanställt alla paket, färgvägar, släppdatum och var du ska köpa NMD: erna, och fortsätter att hålla listan uppdaterad när de släpper mer.

Adidas nmd xr1 camo "Linen Camo" har ett mörkt grått, linne och vitt färgschema. Mörkgrå och linne utgör camo övre, med matchande överdrag, snören och foder. Skorna är toppade med en traditionell vitstöd och en matchande linjalsula. Fortsätt läsa nedan för att se fler bilder och fortsätt med JustFreshKicks för fler uppdateringar, inklusive information om utlämning inom en snar framtid.

http://www.skormark.com/
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar