Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

nike blazer vit rosa

Enviado por victoriaaurelie 
nike blazer vit rosa
23-August-2017 05:18


De helt nya vävda mönster som för närvarande finns i svart, rött eller blått fångar verkligen ögat och är perfekta för den där mitten eller höger bäraren som vill ha något lite annorlunda på hans eller hennes fötter i vår och sommar. Prissatt på £ 85 är de lite pricier än den grundläggande samlingen av nike blazer vit rosa-tränare som finns för £ 70 på Mainline Menswear, men för extra pengar får du ett snyggt par Blazers som kommer att få ögat när det bärs med din Jeans eller chinos denna säsong.

nike blazer svart vit har varit en av de mest mångsidiga siluetterna i årtionden, och den senaste iterationen har fått en rekonstruerad förstärkning, precis i tid för sin AW16-serie. Ursprungligen startar livet som en basketboll och snabbt blir en av Nike SBs väsentliga Livsstilskvaliteter och vintage Swoosh på Blazer har gjort det till en enkel modell för NikeLab att ta fram en premium design och estetik. Nike Blazer Advanced har tagit ett helt annat tillvägagångssätt. Nike har lagt en futuristisk läderövre med asymmetriska blixtlås i stället för det ursprungliga snörningssystemet som används på tidigare modeller. Nike Blazer Advanced kommer i två monokromatiska färgvägar, Black and Vanchetta Tan och båda har en kontrasterande vitsål.

Nike släpper tyst en marmorinspirerad Blazer Mid Premium QS för sommaren '14. Efter att ha släppt ett slag av färgar hade nike blazer blå grå Mid tagit baksätet för majoriteten av 2014 som hittills. Nike satt att släppa Blazer Mid PRM QS. Uppper består av ett svartvitt marmorinspirerat nät kombinerat med ett vitt läder Nike Swoosh, hälplatta och tunga etikett. Broderad Nike-märkning kan ses på tungan och hälssätet på en vulkaniserad vit yttersåle.

Övergången från förra årets Galaxy-tema till årets Area 72-tema är ingen besvikelse. Konceptet bakom Area 72-samlingen är bortom någons fantasi eftersom det kombinerar en nypa av förra årets rymdgalaxtema tillsammans med en designinspiration från Area 51. Vad som är störst med denna samling är hur varje sneaker äger en unik detalj. När du tittar på nike blazer vit blå Mid "Area 72", tänker du automatiskt yttre rymden, UFO: s och förmodligen reminiscens till sista gången du såg E.T. Men poängen är att Nike Blazer Mid alene är en klassisk sneaker. Det är tillagt Area 72 detalj är bara en förstärkning av varför det är viktigt att lägga till Blazer Mid i din sneaker samling. Kopiera ditt par hos en select Footaction-återförsäljare eller online här.

http://www.maxultrase.com/
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar