Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

Adidas Superstar Korting Goedkope

Enviado por addisaddis 
Adidas Superstar Korting Goedkope
04-September-2017 11:22

Adidas volgt zijn schone, witte en zwarte Adidas Superstar Verkoop, met een besliste, dikkerere, moderne tandenbeurt. Met de naam "Noble Metal" wordt de naam van hun metallic gouden accenten gehaald, en niet alleen BOOST-kussen in hun witte rubberen zoolunit gebruikt, maar de tumbled lederen constructie van hun voorgangers in het voordeel van een marmer grijze Primeknit bovenkant.

De Adidas Superstar Waar Te Koop is in een van de meest klassieke kleurenwegen in deze laatste iteratie opnieuw geïnterpreteerd in het verleden en de toekomst van de Three Stripes. Met een super zwart lederen bovenkant, de Superstar's branding en iconische rubberen schelptoen worden in wit gemaakt, bovenop een BOOST-uitgeruste rubberen zool.

Om de Pride Month te vieren, heeft Adidas een nieuw pakket van vier silhouetten uitgegeven met de kleuren van de Pride regenboog vlag. De Pride Pack heeft sneakers van Adidas Originals, Adidas Running en Adidas Superstar Zwart. Naast de onlangs aangekondigde "Pride / LGBTQ" Ultra BOOST 3.0 bevat de drop ook de klassieke EQT, de Superstar en de Crazy Explosive Low.

Onafhankelijkheidsdag kan nog een paar maanden weg zijn, maar de Duitse reuzen Adidas Superstar Korting Goedkope brengen zijn superster vrij in een patriottische rode, witte en blauwe iteratie. De shelltoe sneaker heeft een meestal witte make-up met een blauwe hakenteller en afwisselende blauwe strepen met een rode streep in het midden geplaatst.

Wat een late aanvulling op hun samenwerkende schoenenregeling, Adidas Superstar Kopen Verkoop en White Mountaineering, presenteert twee nieuwe varianten van de Superstar Slip-On voor de lente / zomer 2017. Net als de rest van de modellen bevatten de nieuwste schoppen voornamelijk tinten blauw en wit Over hun respectieve make-ups om mee te gaan met gemoderniseerde drie strepen elastieken die de voorhoofd van het ontwerp versieren.
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar