Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

nike free run

Enviado por isfdxgfchbgn 
nike free run
08-September-2017 04:44


Utan tvekan en av nike free run Nike Sportswear nuvarande hits, har Free Flyknit Chukka sett några fantastiska färgvägar under hela året. Mineralblå, Court Purple, Tarp Green ... välj dig eftersom du verkligen inte kan gå fel med någon av de snygga och bekväma siluettens oklanderligt blandade Flyknit-nyanser. Lägg till en annan bra, men mer tonad ner färgväg till högen, med den senaste versionen i Wolf Grey.

Alla vi som aldrig nike free dam kunde få ett par har en annan chans, om än med modellen inte under Hiroshi-Tinker-Mark-avtryck. Ange den nyligen dubbade och lättillgängliga som anländer i en Court Purple och Polarized Blue vävt övre med svartvita accenter.

Den senaste färgen nike free 5.0 flyknit för definitivt har några McFly färgvägsvibbar, med sin Wolf Grey vävda bas accentad med Midnight Navy och Light Aqua, färdig med en geometrisk mönstrad hälflik. Oavsett om du ska gå till Nike Mag ser eller inte, det här är en färgväg till Free Flyknit Chukka som du inte vill missa. Förvänta dem snart hos utvalda Nike Sportswear-återförsäljare i USA senare i vår.

Efter att Hiroshi-Tinker-Mark-trio nike free vit tog oss med, ville folk mer. Skon har sedan renmärkts som Nike Free Flyknit NSW men estetiken förblir ganska oförändrad. Med en subtil swoosh-märkning på hälen medan alla flyknitkonstruktioner håller sig nere, tar Nike tillbaka Free 5.0 yttersålen för en extra lätt och flexibel åktur.

http://www.rosaskorea.com/
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar