Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

Nike Air Force 1 Online Bestellen

Enviado por Chalfant14 
Nike Air Force 1 Online Bestellen
11-September-2017 10:53
Nike Air Force 1 Online Bestellen


De Nike Air Force 1 dames is een ster-spangled silhouet van de sprong dankzij de buitenzool tractie, maar dit nieuwe paar neemt de hemelse pictogrammen naar het volgende niveau. De sneaker heeft een star borduurwerk die in de hiel loopt en 63 meer sterren op de tongsticker. Die iconen, gecombineerd met de blauwe kleurweg, maken de sneaker vanzelfsprekend als een VS, hoewel Nike normaal gesproken die soort schoenen voor de zomer bespaart, dus dat is waarschijnlijk niet het geval hier.

We zagen de witte en koningsblauwe kleurenweg eerder deze week, dus Nike Air Force 1 heren fans zullen blij zijn dat meer kleurenopties van de OG-geïnspireerde looks er onderweg zijn. Complimenteren voor de vintage-witte en blauwe versie van de Nike Air Force 1 Winkels nederland zijn nog twee witte lederen gebaseerde kleurwegen met rode of donkergroene accenten, die elk dezelfde originele kleurblok hebben en 'Nike Air' branding op de hielflikjes. Controleer al drie de komende opties van de Air Force 1 Low QS hier, en verwacht dat ze later deze zomer selecteer Nike Sportswear retailers.

Nike heeft voortdurend verschillende kleurenwegen en stijlen voor de Nike Air Force 1 Online Kopen uitpompen. Een bijgewerkte aanpak op de zeer klassieke stijl, de Ultra Flyknit AF1 heeft een volledig gebreide bovenkant die gebruik maakt van Nike's Flyknit-technologie. Deze bijzondere iteratie heeft een combinatie van "Hyper Jade" en zwart, met een synthetische leer tong voor een premium touch.

Het iconische Nike-silhouet ontvangt een premium update op tijd voor de winter.
De Nike Air Force 1 Online Bestellen is gereviseerd in luxe pony haar en zwart leer geïnspireerd door een van de inheemse vogels van Australië, de Gouldian finch. Met de tinten van de zeldzame regenboogkleurige vogel, loopt het kleurpad van het paar van rood naar helder blauw, waardoor we ons met de mooiste luchtmacht 1 tot op heden laten zien. Het levendige paar is nu verkrijgbaar bij selecte Nike-verkopers in het buitenland, terwijl een state-release is op heden.
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar