Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

Adidas Pure Boost Zwart Korting

Enviado por Coreyka0 
Adidas Pure Boost Zwart Korting
13-September-2017 04:15


De Adidas Pure Boost Zwart Korting is hier. Het model is een mix van de fijn afgestemde prestatietechniek van het merk en hun scherpe oog voor lifestyle sneakers. Dus terwijl ze het snelle Boost-schuim aan de onderkant bevatten, zijn ze echt bedoeld als meer van een casual schoen - zij het een casual schoen die veel beter voelt op voeten dan wat je nu draagt. Samenvallen met het debuut van deze nieuwe Boost-schoen is deze snelle clip die een deel van de componenten toont die de handtekening van het model vormen.

De Adidas Pure Boost Bruin Aanbieding krijgt nauwelijks de erkenning dat de Ultra Boost doet, maar het model profiteert van een slank ontwerp dat ontwerpers van zowel adidas Y-3 als adidas Originals combineerde. In het midden van 2014 werd het full-length Boost cushioning systeem vertrokken van prestatie rennen en in de levensstijl categorie en wordt nu beloond voor haar inspanningen met een gloednieuwe "Chinese New Year" kleurweg. De gedempte marine base is geaccentueerd door een zwarte toecap en branding, terwijl alleen de juiste hoeveelheid rode accenten doorheen raken.

De sneaker heeft een volledige Primeknit bovenkant die is ontworpen om uit te breiden met een voetvoet en zorgt voor een dynamischer pasvorm, terwijl de irritatie wordt verminderd. De Boost-zool, zoals we het nu allemaal zouden weten, is ontworpen om te voorzien een ultieme comfort en een terugkeer. Een van de adidas nieuwste lopende schoenen die de lijnen tussen strikt functionele prestaties en een stijlvolle casual sneaker, de Adidas Pure Boost Winkels nederland , vervalt, komt nog in een van de beste kleurenwegen. De lichtgewicht en veerkrachtige runner die een EVA-schuimzool met een Boost-midsole combineert, heeft een tonale navy voor zijn multi-textured boven- en buitenzool, terwijl wit Boost-schuim er tussenin inbreekt. Het lijkt erop dat elke schoen die full-length Boost-zolen combineert met Primeknit bovenkanten op dit moment geen fout in de ogen van sneakerheads kan doen.

De laatste schoen van Adidas om te profiteren van die combinatie is dit, een nieuw Adidas Pure Boost Blauw Uitverkoop silhouet. Adidas heeft de schoen nog niet aangekondigd, wat betekent dat er geen sneaker release date info is om te delen, maar een vroege monster is gelekt. The adidas Pure Boost debuteerde in 2014 en was de eerste schoen ondersteund door een hele Boost cushioning midsole. Ze hebben een ademende vier-way stretch naadloze bovenste en geen sokkel en een TIRRENINA suède hiel. Stella McCartney's kleurwegen dragen een levensstijl afwerking aan het model dankzij oceaanschaduwen van wintertaling en marineblauw, gepaard met een bruine hakskooi. Adidas heeft hun populaire Pure Boost silhouet een makeover in 2016 met de release van de adidas Pure Boost ZG.

Naast het nieuwe en verbeterde design hebben de Three Stripes nieuwe materialen in het silhouet geïntroduceerd, met name de toevoeging van Primeknit aan de bovenkant. Deze aankomende colorway behandelt de meerderheid van de schoen in het wit met Levendige Rode detailing op de Primeknit, binnenzolen en tussenzool. Deze Adidas Pure Boost Bestellen goedkoop is afgewerkt met een volledige Boost Midsole en EVA Outsole. Kijk eens naar de officiële afbeeldingen van de adidas Pure Boost ZG LTD in de Crystal White en Levendige Red colorway hierboven.
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar