Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

adidas tubular entrap zwart

Enviado por hytrezjy 
adidas tubular entrap zwart
13-September-2017 07:54



De adidas tubular entrap dames is het nieuwe kind van adidas op het blok, die vorige week in een badass "Ice Purple" kleurweg is onthuld. Gezien hoe goed de sneaker was begroet, lijkt het onvermijdelijk dat er nog veel meer iteraties zullen volgen, en nu hebben we de eerste in glorieuze Primeknit. Bij een scherpe witte buiszool combineert de vrouwelijke exclusieve een gebreide chevron-bovenkant met een leren omhullende hak eenheid voor een esthetiek op straatniveau, met minimalistische oude-school Trefoil branding schitterend op de hiel en tong. De gerimpelde EVA-buiszool geeft ook de sneaker extra grip voor die ijzige winterdagen.



Er is een belangrijke upgrade gegeven aan de exclusieve adidas tubular entrap zwart van vrouwen. Deze keer besluit adidas om de schoen een Primeknit-bovenbouw te geven. Laten we nader kijken. De adidas Tubular Entrap begint met een Black and White Primeknit-constructie op de bovenkant. Het geweven detailing gaat vergezeld van het leren op de hak en de Trefoil branding wordt op de hiel en de tong geplaatst. Hieronder vindt u een White EVA buisvormige zoolunit die goed met de rest van de bovenkant past.



De Three Stripes maakt zich klaar om een ​​nieuw Tubular model te verwelkomen voor de familie. Dubbele adidas tubular entrap heren, hier is een eerste blik op de schoen. De adidas Tubular Entrap wordt gezegd dat het een vrouwenmodel is, zodat de vallen van dit moment af moeten kijken. De schoen komt in een lichtgewicht mesh bovenkant complimented mooi door de snakeskin textuur geplaatst op de leren paneling op de hak opgemerkt. Dit bijzondere paar komt in all-black, dit omvat de veters, voering en de hele Tubular-esque zool. Reeds beschikbaar in Europa, kunt u verwachten dat deze stateide in de nabije toekomst wordt gezien.



De adidas tubular entrap wit kan het nieuwe kind op het Tubular-blok zijn, maar dat belemmert het niet weg van het vrijkomen van nieuwe kleurwegen. Set om volgende week vrij te geven is deze monochromatische Ice Purple kleurweg. Laten we een kijkje nemen. De adidas Tubular Entrap is een exclusieve vrouw. Het wordt gebouwd uit een ijspaars neopreen bovenkant vergezeld van het gaas op de voering. Het toevoegen van wat textuur aan de schoen is de suède op de hielpanelen geplaatst. Ten slotte wordt de schoen geplaatst op de buiszool die in een witte tint komt.
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar