new balance 530 blauw
13-September-2017 08:39De new balance 530 dames Sport is een duidelijk sportier en minder silhouet van de klassieke 530. Al met de diverse releases van de 574-serie probeert NB op het grondgebied van slankere snijdingen. Zelfs als je een lange tijd moet wachten op sokkelachtige New Balance-modellen, is dit zeker een trend om te zien. Samen met KITH oprichter en sneaker overlord Ronnie Fieg heb je nu de 574 Sport gemaakt. De bovenkant is gemaakt van nubuck leer, dat al is gebruikt voor 999 Collabs. Typisch is de discrete kleurweg in grijs met witte middelzool. Ook in de boot voor de samenwerking is ook de London sneaker en Fashion Store DSM.


Met new balance 530 blauw Coumarin Pack start New Balance in de vroege zomer. De 530 komt in verse kleuren en maakt deel uit van de Made in USA-serie. Het thema van het New Balance 530 Coumarin Pack is Kumarin - een plantaardige stof die de geur van gesneden gras maakt. Wat is mooier dan de zomergeur van vers gemaaid gras? De geur komt door de organische stof kumarine, die tijdens het maaien wordt geproduceerd. Aan het begin van de Grapefruit Spring Baseball League, lanceert New Balance zijn 530 met een passend thema.


De new balance 530 heren is onlangs in deze gloednieuwe Grijze en Witte kleurweg gedaald. Als u op zoek bent naar een nieuwe runner om deze zomer te verslaan, is dit zeker een onderschat model dat u zou moeten bekijken. Deze versie van de New Balance 530 is voorzien van een suède bovenkant met een mesh vamp en lederen hak wrap en "N "Branding. Met een semi-tonale look schuift de schoen in schakeringen van grijs en wit van boven naar beneden. Branding komt geborduurd op de tong en zijpanelen. Terwijl de zool een ENCAP PU-ring met Abzorb-kern gebruikt, samen met een ENCAP rubbermidsole om u een fijne knuffel te geven.


De laatste keer gekenmerkt in zijn opnieuw ontworpen variant, komt de new balance 530 wit terug in een tijdloze afwerking voor de lente van 2017. Met een veelzijdige combinatie van zwart-wit, zijn de traditionele tonen in hoofdzaak prominent in de mixer van de loper. Ademend mesh en leer domineren de meerderheid, die in de ongerepte tint gedrapeerd wordt - terwijl de contrasterende zwarte accenten het hele profiel duidelijk uitdrukken. Bovendien worden subtiele metallische zilveren accenten gebruikt voor het "N" -logo over de zijpanelen. Tenslotte wordt er een bijpassende ENCAP-zonneenheid met een volledige lengte van het ontwerp afgedekt.


http://www.nbonlystyle.com/
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar