Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

Nike Air Max BW Kopen goedkoop

Enviado por Roger25 
Nike Air Max BW Kopen goedkoop
14-September-2017 08:55
Nike Air Max BW Kopen goedkoop


Van de OG "Perzische Violet naar de gezochte Stash Collab, is de Nike Air Max BW Kopen goedkoop, zoals het nu heet, in de jaren heen een stapelstok in Nike's retro catalogus. Nu is het weer voor een andere ronde in 2016. Het origineel De constructie in Perzisch Violet keert naast een 'Ultra' herbewerking van het beroemde silhouet, met een aangepaste, lichtere constructie in moderne kleurenwegen. Het grote seizoen van de BW begint op 3 maart met de release van
de Nike Air Max BW dames, en dan valt de OG versie in Perzisch Violet op 8 maart.

De Nike Air Max BW heren maakt in 2016 een comeback van alle soorten, deze keer in glorieuze "Vachetta Tan" leer. Als deze Beige kleurweg vertrouwd is, heeft u het eerder gezien op de Air Jordan 1 of Air Flight 89, en deze wordt ook deze maand op een komende NikeLab basketbalschoen weergegeven. Hoewel dit geen NikeLab-release is, hebben deze sneakers hetzelfde Lux-effect.

Imperial Blue maakt een goede terugkomst op een nieuw paar Nike Air Max BW Nieuwe's die naar verwachting in februari worden vrijgegeven. Deze frisse, koele blauwe schaduw speelde een aantal jaren in de Nike Sportswear-catalogus een belangrijke rol en is nu terug in een hoofdrol op dit meestal witte Big Window. De plaatsing van het zwarte wikkelpaneel benadrukt dat de blauwe kleur op de Swooshes, en het algehele effect is een verfrissende aanpak op een bekende silo (hoewel dit het OG WMNS blokkeringspatroon is).

De Nike Air Max BW Bestellen is terug in gemoderniseerde vorm voor 2016, als onderdeel van de steeds groeiende 'Ultra' serie van Nike Sportswear. Zoals de rest van de Ultra-collectie van geupdateerde Air Max-klassiekers, beschikt de Air Max BW over een lichtere zoolunit en een Hyperfuse mesh bovenkant om gewicht te verminderen en een comfortabeler en ademende pasvorm te geven. Hier zien we een van de debutkleuren van de Air Max BW Ultra, in een lente-passende schaduw van Enamel Green geaccentueerd met wit.
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar