Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

Nike Air Max Thea Metallic Zilver Sale Nederland

Enviado por dssPete2 
Nike Air Max Thea Metallic Zilver Sale Nederland
19-September-2017 10:29


We hebben het weekend een kijkje gekregen op zijn mogelijke krachten, en nu komen nog een paar meer Nike Air Max Thea Metallic Zilver Sale Nederland Geweven kleurwegen om de eerste levering af te ronden. Twee nieuwe onthullingen volgen de sjabloon die de Electric Purple en Volt editie uitsteek, omdat Atomic Red en Black makeups gaan met tonale bovenkanten, gradient midsoles en neon door het midden. Nike Sportswear's Air Max rijdende klassiekers met geweven constructies zijn weinig en ver tussen, dus kijk eens hoe deze AM90-afgeleide silo de mand met de moderne synthetica combineert, en pak je keuze uit NSW-winkels zoals End.

Laat het Jacquard-regime heerschappij regeren. De ademende breekboom heeft zijn weg op een aantal Air Max-silhouetten gevonden - vooral in de Nike Air Max 95, en het is makkelijk te zien waarom het aanbod aantrekkelijk is. De meest recente inspanning is deze Nike Air Max Thea Khaki Wit te koop. Terwijl de JCRD-stijl meestal vraagt ​​om een ​​levendiger aanbod, zien we dat een kleurweg zo subtiel als dit Donkergrijs / Zwart-Metallic Silver nog steeds kan uitstaan.

De Nike Air Max Thea Oatmeal outlet is een van die rare paren Nikes die mannen naar de WMNS-categorie kijkt en een beetje jaloers voelt. De schoen heeft dit afgelopen jaar in een aantal interessante materiaale combinaties afgelegd en vandaag krijg je een betere kijk op de Air Max Thea met een geweven bovenkant dat deel uitmaakt van een komende 'Glow in the Dark Pack', dat de achterhiel ziet en air max unit licht op. Deze WMNS release bevat ook een verloopmidsole waar de overheersende kleur van electrisch paars naar wit gaat, terwijl accenten van volt de tong en veters raken om aan de gloed te voldoen.

De Nike Air Max Thea Khaki Korting lijkt een van die bubble bottomed NSW remixes te zijn die in de WMNS-categorie overblijven. Maar ondanks het uitsluitend vrouwenmodel, heeft het paar zich niet beperkt tot het meer girly einde van het kleuren spectrum. In feite is dit kersenhoutpaarden waarschijnlijk de meest vrouwelijke die we nog hebben gezien, en zelfs zijn diepe reds zouden niet te ver van de plaats verschijnen op een release voor het tegenovergestelde geslacht.

De nieuwe Nike Air Max Thea Gum Med Bruin Aanbieding heeft een ding voor Flash Lime. Na de debuut in een kleurweg gedoopt in de levendige groene schaduw, komt de Air Max Thea terug met een andere tonale bovenkant. Deze keer is het allemaal grijs omhoog, omdat de Mercury en Mine Green tinten combineren om een ​​stevige verschijning te creëren. De Flash Lime komt in op de Air Max 90-leunende zool en een diagonaal gestreepte hielblad die we op een paar Nike Sportswear releases laat zien.
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar