Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

adidas busenitz wit zwart

Enviado por bishopdrew 
adidas busenitz wit zwart
21-September-2017 05:10


Het Dennis adidas busenitz wit zwart-model wordt beschouwd als het meest iconische skateboardende silhouet van adidas. Het is niet te moeilijk om te zien waarom met het voetbal-geïnspireerde leer en een buitenzool die klaar was om je langer op een bord te houden. Adidas heeft eerder dit jaar de adidas Busenitz Pro onthuld met een meer luxueuze afwerking dan eerder gekoppeld aan extra performance support. Nu komt het silhouet terug in een middelste constructie om het jaar sterk af te maken. De debut colorway is een klassieke zwart-wit met inbouwopeningen, synthetische witte lederen drie streep branding en een GEOFIT kraag voor een betere pasvorm en comfort.

Nu was de meest succesvolle adidas Skateboarding-schoen ooit de Dennis adidas busenitz roze grijs een directe klassieker bij de release met zijn schone, voetbal-geïnspireerde lijnen en ongeëvenaarde prestatie aan boord. Nu adidas Skateboarding eerbiedigt de schoen zoals nooit eerder, met zijn meest premium constructie ooit. Dubbele Busenitz Scheinfeld, de luxueuze editie van het silhouet is gebouwd in de oorspronkelijke adidas Scheinfeld fabriek in Duitsland, die nu de enige adidas-schoenenfabriek ter wereld is. De boterachtige zachte full grain zwarte leer bovenkant is geaccentueerd met metallisch goud en gedetailleerd met rood voor een klassiek Busenitz kleurenschema. "Made in Germany" -tags worden toegevoegd aan de tongen om de zeer speciale editie van de Busenitz Pro af te ronden.

Jah zegene. adidas Skateboarding gaat met hennep met deze laatste editie van de adidas busenitz mannen bruine. De moderne klassieke schaatsschoen krijgt een rasta en stoner vriendelijke lichte bruin hennep en suède bovenkant, geaccentueerd met zwart en een stevige witte zool voor een van de schoonste hennep-geconstrueerde sneakers die we hebben ooit gezien. Is het maar een toeval dat deze ongeveer 4/20 vrijkomen? Wij denken niet.

De laatste adidas busenitz vrouw rood geeft de mensen wat ze willen, met een van de warmer kleurwegen op dit moment, met een zool die heel erg aan de ziel van skateboarden ligt. Deze nieuwe Busenitz ADV is gemaakt in rode suède met zwarte strepen en gouden branding die u denken wie de schoen heeft gemaakt en voor wie. Dit alles bovenop een gomzool zorgt voor een droom van een sneakerhead, evenals een destillatie van enkele van de meer blijvende hoogtepunten van de laatste halve eeuw van sportschoenen. Kijk ze uit met wat meer foto's hieronder, pak dan een van winkels zoals Politiek.

http://www.vaporamax.com/
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar