Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

adidas pure boost hvid sort

Enviado por bishopdrew 
adidas pure boost hvid sort
21-September-2017 05:34


En af adidas nyeste løbesko, der blurser linjerne mellem strengt funktionel præstation og en stilfuld casual sneaker, kommer adidas pure boost hvid sort i endnu en af ​​sine bedste farveveje. Den lette og fjedrende løber, der kombinerer en EVA skum ydersål med en Boost mellemsål, går i tonal navy til sin multi-teksturerede øvre og ydersål, mens hvidt Boost skum bryder det op imellem.

Floral landing på præstationsløberne i intet nyt. Vi har set lignende som Nike's opgraderede Pegasus linje, Air Max, og meget mere. Men at have blomstermark på frisk ydeevne teknologi som Boost er en første. I dag tager vi et kig på adidas pure boost gul herrer, et nyt tag på Adidas Pure Boost-silhuet, der har til formål mere på livsstilsmarkedet end dem, der forsøger at få ekstra pude fra deres løbende model.

adidas pure boost lyserød grå opnår næppe den anerkendelse, som Ultra Boost gør, men modellen har gavn af et slankt design, der bragte designere fra både adidas Y-3 og adidas Originals. Introduceret i midten af ​​2014, forankrede fuldlængdes Boost-dæmpningssystemet fra præstationskørsel og ind i livsstilskategorien og bliver nu belønnet for sine bestræbelser på et helt nyt "kinesisk nytår" -farve. Den dæmpede navy base er accentueret af en sort toecap og branding, mens bare den rigtige mængde af røde accenter ramt hele vejen igennem. Et unikt kinesisk-inspireret tunge logo hæver denne farveway til en virkelig speciel udgave.

Denne torsdag markerer starten på verdensmesterskabet i 2014, men hvis du har været opmærksom i sneakers verden, så har du været forberedt på denne en gang i hvert fjerde års begivenhed i nogen tid. Mærkerne forstærker både de seneste og deres klassiske retros med farveveje for at henvise til verdens mest populære sportsbegivenhed, og de tre striber er ingen undtagelse. Den nyeste silhuet for at få et Brasilien inspireret look er deres adidas pure boost kvinder rød

http://www.dkskosport.com/
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar