Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

Nike Air Max 1

Enviado por hdgdfhgfdh2017 
Nike Air Max 1
21-September-2017 08:43


Een van de meest iconische silhouetten van Swoosh in een van de meest geliefde innovaties, heeft de Nike Air Max 1 Heren Zwart Wit een gebreide constructie opgebouwd die overgaat met naadloze modderwacht en Swoosh. De Flyknit verschuift tussen open en gesloten constructie om de klassieke panelen van de AM1 te definiëren, waardoor de esthetiek nog steeds klassiek nog steeds heel modern is.

Vroeger deze week hebben we de Nike Air Max 1 Dames Zwart Wit, de tweede generatie schuimgezette, gemoderniseerde AM1 voorgeschreven. Het was zeker een vertrek, maar nu hebben we onze eerste glimp van de Nike Air Max 1 Ultra 2.0 SI - een mondvol en de echte game-wisselaar.

Opvallend eenvoudig, de nieuweNike Air Max 1 Dames Wit Roze begint neutraal in witmaas, toneleer en zachte grijze overlays. De nadruk op "begint." In feite wordt een kenmerkend kleurveranderend materiaal gebruikt op de leerstukken, die op de zon en andere UV-lichten reageren om over te zetten van off-white naar blauw. (Let op de verschuiving in bovenstaande afbeelding.)

Net als de Air Max 95 Ultra Plush begon we terug in april, begint de Nike Air Max 1 Dames Roze Zwart WitUltra Plush met de uitscheidende schuimzool die typisch is voor "Ultra" edities, maar dat is niet eens de helft ervan. In plaats van de standaardconstructie van de AM1, heeft de Ultra Plush een robuuste textiel bovenkant, snijwerk in reliëflijnen en randen om onderscheidende beelden te creëren. Bovendien behoudt de unieke stijl de iconische verschijning van de AM1-panelen, ondanks het feit dat ze grotendeels niet naaien.
http://www.airwitnl.com/
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar