Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

adidas yeezy boost 350 v2 grijs

Enviado por FDHGFVJ 
adidas yeezy boost 350 v2 grijs
25-September-2017 09:19


De karakteristieke 'SPLY-350' lettering adidas yeezy boost 350 v2 beluga 2.0 aan de zijkant van de V2 is altijd rechtlijnig, terwijl bij nepparen het misschien meer bochtig en niet horizontaal is op authentieke paren. Bovendien kan de rode kleur van de lettering verschillen. De rest van de merkkenmerken blijven hetzelfde, en beloven het geweldige comfort en talloze adembenemende outfits zoals altijd.

Klaar voor de nieuwe dosis adidas yeezy boost 350 v2 wit an geweldig contrast? Lijkt alsof de nieuwste Yeezy Boost colorway precies heeft wat we willen. Tegenover de laatste Core Black / Red, komt deze kleurweg met de harde klap van witte kleur over de schoen, in tegenstrijd met zwarte strepen en rode letters, die hetzelfde effect op de kaak laten vallen.

Het was ontworpen om te verrassen: adidas yeezy boost 350 v2 grijs gezien de look, de beschikbaarheid en de release datum die pas 2 weken na de laatste Yeezy Boost drop komt. Een extra verrassend feit is dat het paar een back-tab heeft, dat op de originele Yeezy Boost 350 was opgenomen als een van de functies.

Alles anders dan een bruine adidas yeezy boost 350 v2 heren doos is niet legitiem. De bovenkant moet leeg zijn, de korte zijden zijn voorzien van het witte formaat etiket of de Yeezy lettertypes plus de adidas trefoil. Er zijn verschillende details waar u alvast de goedkoper vals uit een echte 'Turtle Dove' kunt uitsluiten. Het pictogram op de linker bovenkant moet in het zwarte vierkant worden gecentreerd en zijn proporties moeten gelijk zijn.

http://www.schoenensale.org/
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar