Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

adidas stan smith dam vita

Enviado por hngfngft 
adidas stan smith dam vita
06-October-2017 05:53


adidas stan smith herr rea primeknit svart är hyllad som ett av de mest eftertraktade skor på jorden. Som ett resultat blev många av oss galna och försökte få händerna på ett par av de ikoniska Stan Smiths. Tja, jag tar några goda nyheter idag. Om du fortfarande är hungrig för mer av de ikoniska sneakersna, är Adidas här för att spara dagen.

adidas stan smith herr blå är en modern uppdatering av det klassiska Stan Smiths skor. Med sin maskinkomposition möjliggör Primeknits design och material mycket mer andning och flexibilitet. Slutligen, ett perfekt par sko för 24/7-sommaren vi har här i Singapore.

adidas stan smith dam rosa Originals släpper ut en av sina mest ikoniska modeller, Stan Smith i en helt ny färgväg: Solid Grey / Black. Modellen har en mocka övre, med träffar av svart läder på hälfliken. Viktiga funktioner inkluderar perforerad märkning längs sidopanelen samt ansiktet på tennisikonet stämplat på tungan - den tonala mellansolen och snören hjälper till att klara utseendet. Adidas Originals Stan Smith - Solid Grå / Svart är tillgänglig här.

Skapad av adidas stan smith dam vita "Partner Chemicals Manufacturing Corporation BASF", erbjuder BOOST-tekniken exceptionella energiregenererande egenskaper. Faktum är att Adidas hävdar att BOOST har den högsta energianvändningen i skor idag och därför utrustade de många Adidas-modeller med innovativa BOOST. Från signatur basketskor till tekniska löparskor, och även modifierade klassiker. Den senaste Adidas-modellen som ska byggas med den här populära tekniken är den ikoniska Stan Smith-tennisschoen. Adidas Stan Smith BOOST är nu tillgänglig, med läder övre, perforerade 3-Stripes, gröna accenter och en full längd BOOST mellansula.

http://www.rosaskorea.com/
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar