Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

nike air more uptempo män grön

Enviado por lazarushawk 
nike air more uptempo män grön
11-October-2017 05:49


nike air more uptempo män grön är en vansinnigt populär basketbollskor som debuterade ursprungligen 1996. Med tiden har de utvecklat en kultliknande följd och blivit riktigt stora säljare. Huvudsaken som slog av ikoniska creps var den djärva "AIR" -bokstaven på flankerna. Det var designat av Wilson Smith, vars mål för sneaker var enkelt, "Hur kan vi bara låta världen veta och uttrycka det så bra vi kan?" Och han tänkte ut det genom att blinka AIR från häl till tå som betonade luften enhet i hälen. Han tog till och med inspiration från överdimensionerade föremål som graffiti och popkonst, som var trenden för tiden, det följer inte förutsättningen att mindre är mer, inte alls, för mer är definitivt mer, inte det, Nike Air Mer Uptempo tog branding.

Joe Montana hade Jerry Rice, Batman hade Robin och Michael Jordan hade Scottie Pippen. En av de största sidekicken att någonsin spela professionell sport, gjorde Pippen också sitt märke med de sparkar han bar på domstolen. I sommar för att fira Pippen slipper nike air more uptempo röd lila "Scottie Pippen". Den här eftertraktade retromodellen har en vit, röd och svart färgväg, signatur "AIR" bokstäver på sidopanelerna och Pippens "PIP" -logo på hälen. Med den senaste versionen av Uptempo "Supreme" och nu är denna Pippen PE colorway, 2017 definitivt en bra tid för Nike Air More Uptempo fans.

Framgången för Uptempo är skyldig till basketlegenden, Scottie Pippen. 1996 är när nike air more uptempo vit svart gjorde sin debut med en annons av Pippen stor och ansvarig rocking dem. Under denna tid fanns det många andra populära sneakers men Uptempo var speciell. Den stora AIR-logotypen stod ut. Uptempo är en djärv och överbyggd sneaker, Scottie Pippen hänvisade till den som "graffiti basketskoen".

Nu typiskt när du tänker på vad du ska ha på dig med nike air more uptempo grå är dess aktiva kläder, som joggers eller shorts, med djärva tryck överallt, stilar de på svängningar mot tung streetwear-stil. Vi vill gå mot korgen som du kan gå online och hitta generiska bilder på hur man bär dem så, vi vill ta en minimal, mer mogen inställning och behandla dem med respekt.

http://www.maxultrase.com/
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar