Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

nike air icarus hvid sort

Enviado por lazarushawk 
nike air icarus hvid sort
11-October-2017 05:57


De originale versioner nike air icarus hvid sort så første gang i verden i begyndelsen af ​​1990'erne. Siden da havde Vintagefans desværre vente forgæves for et genudstedelse af. OGs af disse dage er stadig meget populære hos samlere, men hvis de stadig er acceptable, er de næsten for dårlige for dem.

I år er det tid igen - endelig. Efter mere end to årtier vender nike air icarus grøn gul tilbage og vi glæder os til Bolle! Vi havde de to allerede til fods og må sige, at vi er begejstret! Efter vores mening tog det meget for længe før Air Icarus blev frigivet igen. Vi er glade.

En retro runner vender tilbage i nike air icarus lyserød grå Denne raffinerede udgave er blevet opdateret med nylon og syntetisk suede overdel, der minder om en klassisk sko. Det giver en holdbar og let komfort - også en afspejling af 90'ers look. Den injicerede Phylon mellemsål med indkapslet Air-Sole enhed afrundes af en gummi ydersål, der giver den væsentlige holdbarhed og trækkraft.

Air nike air icarus rød lilla debuterede i 1991 med et design i samme vene som æraens Pegasus-modeller, der gifte sig sammen med tekstilindlæg og læderoverlejringer og opbygge dem oven på en Air-Sole-udstyret mellemsål.

http://www.maxultradk.com/
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar