Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

nike air force 1

Enviado por vcghfgj 
nike air force 1
18-October-2017 10:49



nike air force 1 lv8 De exclusieve bij ComplexCon bestaat uit een witte doek boven op een witte midsole en buitenzool. De ster van de show schoen is zonder twijfel de velcro-gebrandmerk Nike Swoosh logo's gemaakt in Metallic, Marble and Iridescent. Met andere woorden, u kunt de schoen aan uw smaak aanpassen door gebruik te maken van drie verschillende Swoosh kleuren. Een ander kenmerk dat niet onopgemerkt moet gaan, is de extra velcro patches die lijken te gaan over de veters.


De nike air force 1 flyknit low Flax is uitgegroeid tot een Fall klassiek, maar hoe zit het met de low-top iteratie van hetzelfde ontwerp? Ook dit najaarseizoen laten vallen, hier is onze laatste blik op de Nike Air Force 1 Low Flax. Deze Fall-ready versie van de Nike Air Force 1 Low komt in een Flux, Gum, Light Brown en Outdoor Green kleurenschema. De bovenkant bestaat uit een tonale vlas nubuck bovenkant voorzien van boot-geïnspireerde touw veters gedaan in dezelfde tint. Het creëren van een monochromatische afwerking is bijpassende gekleurde branding en gomkleurige zool.


Travis Scott heeft onlangs zijn eigen Cactus Jack nike air force 1 ultra flyknit Trunner LX gekregen, en nu lijkt het erop dat hij ook samen met Nike Sportswear voor een Air Force 1 Low samenwerkt. Net zoals Scott zelf, dit is geen gewone editie van de Air Force 1, omdat het een velcro boven heeft die op maat gemaakt kan worden met verschillende opties voor de Swooshes in metallic, grafische en prismatische afwerkingen. Ze hebben ook een afneembare Cactus Jack records logo patch die knipt op de tong over de veters.


De OFF-WHITE x nike air force 1 upstep Low maakt deel uit van de categorie "GHOSTING" die ook de Converse Chuck Taylor, Nike Zoom Fly SP, Nike React Hyperdunk 2017 en Nike Air Max 97 bevat. Zoals eerder vermeld, is de "GHOSTING" De modellen werden ontworpen met doorschijnende bovenlatten om het idee van het onthullen en verenigen van de tweede set silhouetten door middel van gemeenschappelijk materiaal verder te ontwikkelen. De Luchtmacht 1 wordt geleverd met een tonale bovenkant die lijkt te zijn gebouwd uit doek en suède. Standout functies op de schoen omvatten de reliëf branding op de hiel, de "AIR" branding op de doorzichtige middenzool, "SHOELACES" gemarkeerd op de veters, de Nike Air tong tag geplaatst helemaal aan de zijkant van de tong en extra " OFF-WHITE "branding genoteerd aan de mediale kant.


http://www.bestelsneakers.com/
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar