Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

Adidas ZX500 Zwart mannen

Enviado por zaqisaac 
Adidas ZX500 Zwart mannen
20-October-2017 04:24


Dit paar grijze suede adidas vereist geen woedend afluisteren op een app om te verkrijgen. De creatie is het nieuwste van het langdurige Neighborhood x adidas-partnerschap, en is vrij ver van de standaard zwart-wit die meestal de voormalige output karakteriseert. NBHD is hier meer dan een kleurenoverhemd toegestaan. De Adidas ZX500 Zwart mannen zijn voorzien van de logo's van de schedel- en gekruiste knekels op de achterkant, evenals een directe uitroep die net boven de achterkant van de streep aan de zijkant ligt. De adidas ZX 500 gaat op vakantie met deze laatste twee make-ups voor de klassieke runner uitgedrukt in Hawaiian prints. De bloemenprint is vergezeld van suède overlays, een heldere witte middelzool en een geweven binnenzool om het eilandthema af te ronden.

Een lange tijd favoriet van de adidas ZX lopende lijn, de Adidas ZX500 Wit Korting keert deze voorjaar terug in twee nieuwe colorways, elk voor mannen en vrouwen. Een van de eerste modellen van de ZX-lijn, de ZX 500 van 1984 viert dit jaar haar 30ste verjaardag en het ziet er net zo goed uit als ooit. Het schone en klassieke silhouet maakt deze lente vrij in twee kleurenwegen voor mannen, gebouwd in de originele suede en mesh bovenkant van de schoen, in grijs / marine en geel / wit make-ups. De dames krijgen twee eenvoudige kleurenwegen van licht bruin en zwart, elk met een tonale bloemenafbeelding boven de bovenkant .adidas Originals bekleedt de klassieke ZX 500 runner met een luxueuze en slanke 'Black Snake' bovenkant, met premium snakeskin reliëf Italiaans leer.

Een van de drie kleurenwegen van de Adidas ZX500 grijs Groothandel zitten langs elkaar te laten vallen. Gemaakt in samenwerking met NIGO, komt dit paar in wit, rood en goud. Een van de drie kleurenwegen van de adidas Originals ZX 500 zitten langs elkaar te laten vallen. Gemaakt in samenwerking met NIGO, komt dit paar in wit, blauw en zilver. Deze adidas BW ZX 500 staat bekend als de "Bedwin & Heartbreakers" editie. Ze komen in een lichte klei, die wit en college rode kleurweg rennen. Met een klei-basis met witte en rode accenten. De ZX 500 was de eerste sneaker die door adidas in hun ZX-lijn werd vrijgegeven. Zij debuteerden in 1984 en hebben kunststof kantloops samen met een mesh, nylon en suede boven.

Als u aandacht heeft besteed aan de adidas ZX Flux-dekking hier op Sneaker News, heb je hopelijk de verspreide stijlen gezien die suggereren dat andere modellen uit het ZX-erfgoed dezelfde behandeling krijgen. Voorstellen dat het prima kan, zonder dat het wel is, is deze nieuwe Adidas ZX500 Roze Verkoop Nederland, die niet altijd traditioneel ongeacht is. De sneakers sporten een faux-slangschaal over hun bovenkant, samen met een stevige kleurenschema van rechte zwart-wit. De eerste adidas Originals ZX 500 Trail colorway raakte een paar weken terug, en met de herfst gaat het echt in, is het natuurlijk om meer van deze weergerichte revisie te zien verschijnen in sommige nieuwe stijlen.

Een van de heetste nieuwe silhouetten van Adidas Originals krijgt nog wat meer opvallende looks met de Adidas ZX500 Blauw stopcontact in een stevige ronde afdrukken enkel voor de stijlvolle dames sneakerheads daar. Maak een keuze: een zachte pastelkleurige look in aqua suede en een unieke veelkleurige regenboogdruk; een wilde pop-art geïnspireerde editie als onderdeel van de Rita Ora collectie; of een donkerdere zwarte suede versie met een abstracte regenwoud scene. Klassieke en vintage stijl in een bijgewerkte kleurweg. De ZX 500 behoudt de oorspronkelijke vorm en constructie van de archiefloper van de jaren 80 uit de Drie Strepen, een lichte, lente-passende look met een lichtgrijze basis, geaccentueerd met licht paars en blauw.
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar