Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

nike air max 1 ultra flyknit oreo

Enviado por vnerewr 
nike air max 1 ultra flyknit oreo
28-October-2017 03:52


Nike sko til mænd teknologi har en vintage stamtavle siden aldre. Air Max-familiemedlemmerne af sko er kendt for deres store fleksibilitet, lette og nemme greb. Og nu er en frisk silhuet tilsluttet gangen. I løbet af foråret 2015 har Nike Air Max 1 Ultra Moire en helt ny ydersål, som sammenlignet med originalen bruger mindre materiale, hvilket resulterer i dramatisk forbedret fleksibilitet og reduceret vægt. Den ene del øvre, inspireret af Nike Air Zoom Moire + fra 2006, er laserperforeret syntetisk ruskind. I en sømløs sort og hvid konstrueret mesh øvre, med reflekterende 3M overlays til hæl og tå, er denne sko færdig med hvid branding præget til tungen og hæl panel.

Nike Sportswear debuterer deres nyeste nike air max 2017 sort farveway fremhævet af Gym Red til September. Udstyret i en ren Platinum, Gym Rød, sort og hvid farveskema. Denne Nike Air Max 1 har en Hyperfuse konstrueret øvre med Gym Red overlays, sort detaljer og sidder oven på en hvid mellemsål.

Air Max 1 Ultra tager den oprindelige nike air max 1 kinderschuhe originale "Sport Red" -farvebane i øjeblikket, men det er ikke den eneste tech-opdaterede model, der tager fat på den ikoniske palette. Har nogen sagt Flyknit? Ja, der er også en Nike Air Max 1 Ultra Flyknit Sport Red i blandingen. På trods af at sporten er den mest typiske øverste typiske af Flyknit, er skoen temmelig genskabt den OG farveway. En "perforeret" hvid toebox giver vej til grå langs den strammere side og hæl, hvilket udviser traditionel paneling.

Uanset hvor mange gange Nike genopretter og justerer nike air max 1 ultra flyknit oreo, vil det altid være en klassiker. Sæt til at droppe senere i sommer er dette par ovenfor, som har en ny lighter og mere åndbar konstruktion end originalen. Denne Nike Air Max 1 Ultra 2.0 Essential leveres i en klassisk farvekombination af hvid og sort. Hvidt tekstilnet dominerer størstedelen af ​​den øvre sammen med mellemsålen og en del af ydersålen. Sort syntetisk læder er derefter anbragt på mudderet med yderligere hits af sort på indersiden, tunge og hæl branding, Swoosh på sidevægterne og Ultra 2.0-udhulet ydersål.

http://www.shoesmarkdk.com/
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar