Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

adidas ace 16 purecontrol ultra-boost

Enviado por ioguriog 
adidas ace 16 purecontrol ultra-boost
31-October-2017 03:15Efter den første åbenbaring er der nu officielle billeder af denne adidas sko i blåt, som det forventes at gøre sin debut snart. Fodboldstøv / sneaker hybrid er defineret af sin åndbar primeknit øvre og boost sole enhed, og Det lakløse design er også detaljeret med en udvidet krave og forstørret tre striber branding gracing sidepaneler - som alle er draperet i den levende blå tone. Det er værd at bemærke, at denne silhuet har været ret svært at opnå på grund af sin begrænsede produktion, og produktionen af ​​dette par foreslås også at være yderst begrænset.


adidas ultra boost er sikker på at sige, men det slanke minimalistiske design står næsten i modsætning til den lange titel. Tænk på dette som de tre striberes svar på den altid populære Nike Magista-serie, da fodboldinspirationen fungerer godt oven på Ultra Boosts midtsåle og ydersålenhed komplet med en midterste soklignende pasform, der udvider den signaturkomfort og så nogle .I dag ser vi adidas ACE 16+ Ultra Boost i en helt ny gråtonerfarve med et opdateret hælbue mønster, der tager fat på din opmærksomhed takket være en fraktal camouflage grafik. De tre stripe branding får en solid behandling for at matche den åndbare og fleksible Primeknit øvre for godt mål.


Denne unikke soklignende slip-on Boost-model er inspireret af adidas ace 16 purecontrol ultra-boost. Adidas Ace 16 + PureControl Ultra Boost Champagne er lavet til gaderne og er fremstillet af en Primeknit øvre og en Boost mellemsål. Mærkbare træk på skoen inkluderer soklignende krave, Three Stripes-branding på sidepanelerne, hits af rød branding på tungen og hæl-pull-fanerne, hæltælleren for stabilitet og støtte og sort gummi ydersål.


Den fodboldinspirerede adidas ace 16 purecontrol ultra-boost boot vælger for et helt sort motiv, som er det fuldstændige modsatte af det alt-hvide par vi oplevede dråbe sidste år. Modellen havde et ret simpelt og minimal design, som består af en slip-on Primeknit-øvre komplimenteret af kun hæltælleren og Three Stripes branding på lateralpanelet. Yderligere funktioner omfatter de reflekterende pull tabs, Black Boost mellemsålen og Black rubber ydersålen.


http://www.runarundk.com/
Re: adidas ace 16 purecontrol ultra-boost
31-October-2017 04:24
Explore one page checkout magento 2 to enhance customers' experience in your e-commerce site grinning smiley
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar