Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

adidas nmd xr1 shoes sale

Enviado por vcnsdfadsf 
adidas nmd xr1 shoes sale
02-November-2017 03:42


Med tiden har Adidas gradvis blivit en trendig strävan efter livet måste ha avslappnade adidas shoes skor. Att bära adidas garanterar en unik och dynamisk överklagning under alla omständigheter. Adidas övre kan ge stöd, skydd och andningsförmåga, och se till att fötterna är placerade i rätt läge. Utsidan för att ge friktion och slitstyrka, användning av hög slitstarkt gummi, lämnar ingen tid att förlänga livslängden på skorna för tennisskor och kör shoesThe användning av TPU för att tillhandahålla en gjuten struktur, vilket kraftigt minskar vikten av skon, därigenom öka flexibiliteten. Användningen av tekniken med direktinsprutning TPU-yttersula, syftet är att förbättra känslan av passform, tillgång till överlägsen stabilitet i markegenskaperna. Och slutligen ge bufferten, stabilitet och böjning, är den viktigaste delen av skorna och synlig skummaterial av samma material som den främre foten av de traditionella mellansula packningar, kan jordbävning buffert och studs förbättra effekten av åtgärden kontroll, minska Rotationshastighet på foten TORSION -fot inbäddad i mitten, du kan i fram och bak fötterna mellan flexibilitet och flexibilitet, och förbättra stabiliteten.

Vår på exklusiv adidas nmd xr1 produkt har alltid varit inriktad på att producera högsta kvalitet possible.Great uppmärksamhet ägnas åt att välja de finaste materialen som verkligen gör rättvisa åt de ursprungliga stilar, speciellt om vi arbetar på en produkt med historisk betydelse. Den senaste beläggningstekniken ger regnskydd och dess väderbeständiga konstruktion kan inte bara förhindra vind och regn, men också för att bibehålla lämplig temperatur i kroppen. Ge utmärkt varm isolering, håll kroppen bekväm. Det används med elastiska tyger, i kombination med vindruta beläggningar för att ge bättre vind protection.The tyget har en bättre känsla av andetag, kan det inre tyget absorberar fukten i det yttre skiktet, och spred sig snabbt mellanliggande vattenavdunstning, spela en snabb kylning effekt , så att kroppen i rörelsen förblir torr, för att uppnå den bästa rörelsen. Låt luft flöda fritt runt ytan av huden, eliminera värme och svett, vilket ger den bästa värmen för människor i loppet eller träningen.

Ventilationskanalen adidas uk tillåter att luften kommer in i skon så att fotens huvudsvettningsområde ger bättre värmeavledning. Polyamidfibrer tillverkade av Eclat. Denna bomulls andningsväv är väldigt bekväm på hudytan. Lätt andningsbart tyg, nära hudytan, kan låta kroppen värma och svettas, även i de hetaste förhållandena kan det också hålla sig kallt och torrt. Unik design, som kan bygga infiltreringen av feng shui-barriären, samtidigt som den håller hög permeabilitet. Kan vara kroppens kalorier borta från kroppen, så att du kan bibehålla det bästa tillståndet, för att bibehålla det bästa skicket.

Adidas är världens första sensor skor med sensorer, sensorn kan noggrant detektera effekterna adidas 2017 av systemet skor, tung vikt, liten vikt, hår vikt, kan detekteras, och kan automatiskt köra kroppsform och hastighet, och i enlighet med marken mjukheten hos automatisk justering av dess arbetsprincip, liknande den nervreflex mekanismen människa: genom den magnetiska induktionen systemet, användning av sensorer och magnetiska sensorer annan buffert, och kommer att vara omkring 1000 gånger per sekund för dataöverföring till botten av sportskor båge. Processorn justerar sedan skodämpningssystemet för bästa möjliga dämpning.

http://www.skortmall.com/
(Denna artikel tillåts inte plagiering eller reproduceras. Annars kommer det att bära juridiskt ansvar)
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar