Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

adidas nmd r2 shoes online sale

Enviado por vcnsdfadsf 
adidas nmd r2 shoes online sale
02-November-2017 03:49


Na verloop van tijd, heeft Adidas geleidelijk uitgegroeid tot een symbool van het streven adidas sale naar passie en dromen van jongeren, is uitgegroeid tot een modieuze streven van het leven moet toevallige shoes.Wearing adidas staat garant voor een unieke en dynamische aantrekkingskracht hebben, onder alle circumstances.The bovenste Adidas kan ondersteunen, bescherming en ademendheid, en zorg ervoor dat de voeten in de juiste positie zijn geplaatst. Buiten naar wrijving en slijtvastheid, het gebruik van hoge slijtvaste rubber, waardoor er geen tijd om de levensduur van de schoenen verlengen tennisschoenen en actief shoesThe gebruik van TPU met een gevormde structuur, sterk verminderen van het gewicht van de schoen, waardoor de flexibiliteit wordt verbeterd. Het gebruik van directe injectie TPU zoolstructuur van de technologie, het doel ervan is het gevoel van fit te verbeteren, toegang tot superieure stabiliteit van de grondkenmerken. Tenslotte verschaffen de buffer, stabiliteit en buigen, is het belangrijkste deel van de schoenen en zichtbare schuimmateriaal hetzelfde materiaal als de voorste voet van de traditionele tussenzool pakkingen kunnen aardbevingen buffer en stuiteren het effect van de actiecontrole verbeteren, verminderen rotatie snelheid van de voet TORSION -voet ingebed in het midden, kunt u in de voorvoet en achtervoeten tussen flexibiliteit en flexibiliteit, en stabiliteit verbeteren.

Onze on exclusief adidas nmd r2 product is altijd gericht op het produceren van de hoogste kwaliteit product possible.Great aandacht wordt besteed aan het selecteren van de beste materialen die echt recht doet aan de oorspronkelijke stijlen, vooral als we werken aan een product met historische relevantie. De nieuwste coatingtechnologie biedt regenbescherming en het weerbestendige ontwerp kan niet alleen wind en regen voorkomen, maar ook de juiste temperatuur van het lichaam behouden. Zorg voor een uitstekende warme isolatie, houd het lichaam comfortabel. Het wordt gebruikt met elastische stoffen, gecombineerd met windscherm coatings beter wind protection.The stof verschaffen een beter gevoel van de adem, kan het binnenmateriaal de vochtigheid van de buitenlaag absorberen en verspreiden zich snel tussenliggende waterverdamping spelen een snelle koeleffect , zodat het lichaam in de beweging droog blijft, om de beste beweging te behalen. Laat de lucht vrij rond de oppervlakte van de huid stromen, waardoor u warmte en zweet elimineert, waardoor u de beste warmte krijgt voor mensen die in de race of op de training zijn.

De adidas shoes ventilatie doorgang zorgt ervoor dat de lucht in de schoen komt zodat het hoofdzweetgebied van de voet een betere warmteafvoer biedt. Polyamide vezels gemaakt van Eclat. Deze katoenen ademende stof is zeer comfortabel op het huidoppervlak. Licht ademend weefsel, dicht bij het huidoppervlak, kan het lichaam verhitten en zweet, zelfs in de warmste condities kunnen ook koel en droog blijven. Uniek ontwerp, in staat om de infiltratie van de feng shui barrière te bouwen, met behoud van hoge permeabiliteit. Kan het lichaam van calorieën verwijderd zijn van het lichaam, zodat u de beste conditie kunt behouden, om de beste conditie te behouden.

Adidas is 's werelds adidas uk eerste sensor schoenen met sensoren, de sensor kan de werking van het stelsel schoenen, zwaargewicht, laag gewicht, haar gewicht nauwkeurig te detecteren, kan worden gedetecteerd en kan automatisch lichaamsvorm en snelheid bereikt, en volgens de grond de zachtheid van de automatische aanpassing van zijn werkingsprincipe, vergelijkbaar met de menselijke zenuw reflexmechanisme: via de magnetische inductie-systeem, het gebruik van sensoren en magnetische sensoren verschillende buffer, en ongeveer 1000 maal per seconde van gegevensoverdracht naar de bodem van de sportschoenen boog. De processor past vervolgens het schoendempersysteem aan om de beste kussing te bieden.

http://www.zwartmall.com/

(Dit artikel mag geen plagiaat of reproduceren.Otherzijds zal het wettelijke verantwoordelijkheid dragen)
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar