Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

adidas tubular entrap

Enviado por uyfreuyfdu 
adidas tubular entrap
06-November-2017 04:22The Tubular Entrap is het nieuwe jochie van adidas schoenen, dat vorige week werd onthuld in een slechte "Ice Purple" -kleurenbaan. Gegeven hoe uitbundig de sneaker werd begroet, leek het onvermijdelijk dat er nog veel meer iteraties zouden volgen, en nu hebben we de eerste in glorieuze Primeknit. Bovenop een fris witte tubulaire zool, combineert de dames exclusief een gebreid bovenwerk van chevron met een leren omhullende hak eenheid voor een esthetische uitstraling op straatniveau, met minimalistische old-school Trefoil-branding die schittert op de hiel en de tong. De geribbelde EVA buisvormige buitenzool biedt de sneaker extra grip voor die ijzige winterdagen.


De exclusieve adidas schoenen sale Tubular Entrap van vrouwen heeft een belangrijke upgrade gekregen. Deze keer besluit Adidas om de schoen een Primeknit-constructie te geven. De adidas Tubular Entrap begint met een zwart-witte Primeknit-constructie op de bovenkant. De geweven details worden vergezeld door het leer op de hiel en de Trefoil-branding op de hiel en de tong. Hieronder vindt u een buisunit met witte EVA-buis die mooi aansluit op de rest van het bovendeel.


De adidas tubular is misschien wel het nieuwe kind op het buisblok, maar dat weerhoudt het er niet van om nieuwe kleurstellingen vrij te geven. Deze monochrome Ice Purple colorway is ingesteld om volgende week uit te brengen. Laten we eens goed kijken. De adidas Tubular Entrap is exclusief voor vrouwen. Het is gemaakt van een Ice Purple neopreen bovenkant vergezeld van het gaas op de voering. Een beetje textuur toevoegen aan de schoen is het suède dat op de hielpanelen is geplaatst. Ten slotte wordt de schoen bovenop de buisvormige zool geplaatst die in een witte tint komt.


Sinds het begin van de adidas tubular entrap-serie van adidas, heeft het silhouet zichzelf meerdere malen goed ontvangen en opnieuw gemaakt met nieuwe updates en styling - een daarvan is de Tubular Nova. Nu ontvangt de Nova zelf een update in de vorm van een pakket met Primeknit-geïnfundeerde kleuren. Het duo biedt een gemêleerde, gebreide constructie aan de bovenkant voor een sokachtig effect op comfort, terwijl het nog steeds enorm licht van gewicht is. Lederen accenten passen ook in het kooisysteem voor een luxueuze touch aan het anders sportieve model, terwijl de look is afgewerkt met de klassieke buisvormige tussenzool en adidas-branding op het tongentabblad.


http://www.runrunbe.com/
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar