Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

adidas nmd r2 blå beige

Enviado por wsefdgdh 
adidas nmd r2 blå beige
07-November-2017 05:14


Mønstrene varierer fra adidas sko mænd 2017 kontrasterende adidas nmd r2 kvinder striber til mere subtil, der matcher resten af ​​sko. Vi ønsker især kvinders eksklusive emner, der ligner et uofficielt Adidas x Cath Kidston samarbejde. Alle otte sko sidder på toppen af ​​en klassisk hvide sål Boost og fjern signaturpropperne på siden for en mere strømlinet æstetik.

Primeknit top, adidas nmd sort hvid udstyret med et stort antal laser-skåret mønstre, skarp silhuet og plysst Boost Midsole. For lidt ekstra er der også en praktisk trækfane på hælen, så den passer nemt. Black NMD R2 of Men har et sort-hvidt stofmønster. Primeknit øverste og solide sorte striber. Gendannelsen af ​​NMD R2 er meget lydhør, og den hvide aksel er super let. Basen er accentueret med seks røde striber pop!

Den grå NMD R2 i adidas sko dame sale kvinder adidas nmd r2 mens har en grå og hvid mønster struktur. Primeknit øvre og massiv hvid stripe 3. De har også en meget let og lys boost pude, hvid og hvid, med hvide ydre sider. Basen og hælen er begge hvide. En sort gummi Stretch Web yttersula slutter sneaker.

Leder du efter Kanye adidas nmd r2 blå beige Wests Yeezy Boost 350, men kan ikke få fat i dem? De nyligt lancerede NMD Adidas sneakers er nok den næstbedste til Kanye West's Yeezys. NMD Adidas er en af ​​de hotteste sneakers på markedet lige nu. Og hvis du er et sneakerhoved på udkig efter det næste varme par sko til COP, kan Adidas NMD kun være for dig! Med design-signaler fra retro gymnastik som Micro Pacer, Rising Star og Boston super har NMD en soklignende Upper Primeknit sort, med tykke Boost-værktøjer under forstærket med røde og blå elementer.

http://www.nmdsko.com
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar