Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

adidas stan smith dame Danmark

Enviado por terrywhitmer 
adidas stan smith dame Danmark
02-November-2017 09:04
Før vi kommer ind i hvem adidas ace 17+ purecontrol der skal bære støvlen og alle de nye nye funktioner, kan vi bare tage et sekund for at værdsætte colourwayen (indsæt klap her). Dekket ud i sort og rødt med sølvtryk, kombinationen er en ting med boot skønhed! adidas gav os deres første laceless silo for næsten et år siden nu, mange spillere er gået væk, men det er stadig den bedste valg for folk som Paul Pogba, Mesut Ozil og Dele Alli. En temmelig imponerende roster af talent i vores øjne. Men vil de flytte ind i ACE 17+ PureControl? Selvfølgelig vil de.

Adidas Original Superstar adidas superstar børn er nu en af ​​de mest allestedsnærværende træner stilarter på foders sneakerheads og casual wearers alike. Hvad der kan være overraskende for dig er, at disse træner begyndte deres liv som basketball træner. Skinnets øvre og shell-toe design var teknologiske træk uhørt, da de blev frigivet i 1969 - funktioner, der i sidste ende blev standard for sporten. Superstjernerne fik hurtigt øje med pro basketballspillere som Kareem Abdul Jabbar, og deres indflydelse spredte derfra. Superstars gjorde overgangen fra retten til gaden, når rap legender Run DMC begyndte at rocke dem i begyndelsen af ​​80'erne. Trioen bøjede trænerne anderledes end de fleste, tog alle snørebåndene og skubber tungen gennem skoen. Gruppen havde Superstar Adidas så religiøst, at de skrev en rap ode til deres træner, hvilket førte til en million dollar-godkendelsesaftale fra Adidas.

Tidligere i år så vi adidas outfit Stan Smith med en Boost mellemsål, der gav det et nyt niveau af komfort. I dag får vi et første kig på endnu en ændret version af en af ​​adidas mest solgte adidas stan smith dame sneakers af all-time. Hvad vi ser ovenfor, er kendt som adidas Stan Smith Sock Primeknit. Skoen har Primeknit hele hele den øverste, hvilket ikke er noget nyt for Stan Smith, men eliminerer brugen af ​​snørebånd. Skoen har en bootie konstruktion parret med den originale Stan Smith sål enhed. De to farvemuligheder inkluderer et OG-inspireret hvid / grønt par og en pink / sort valgmulighed.

Adidas NMD R1 Sea Crystal blev oprindeligt adidas nmd r1 dame afsløret som en prøve tilbage i 2016, men adidas har besluttet at gøre dette til en faktisk udgivelse. Skoen kommer påklædt i et krystalfarvet krystal og turkisfarve. Den øvre kommer i en Aqua Primeknit nuance, ligesom de tre striber og hæl. Nedenfor finder du en mørkere nuance, der bruges til Boost mellemsålen og EVE indsætningerne. Selvom denne farveway ville have været ideel til sommersæsonen, foreslår de tidlige rapporter, at vi ikke vil se dem falde til november. Ser du frem til denne udgivelse?
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar