Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

adidas superstar zwart goedkoop Nederland

Enviado por terrywhitmer 
adidas superstar zwart goedkoop Nederland
02-November-2017 10:26
Als gevolg van zijn all-white adidas superstar zwart adidas Originals Superstar 80s release, heeft het merk nog een interpretatie van zijn iconische Superstar-serie gedaald en deze keer gaan we naar de donkere kant. Vul de Superstar Slip-On in 'Bold Onix' - een schaduw die ergens tussenin en donkergroen komt. De schoen blijft trouw aan de klassieke elementen die de Superstar zo'n iconische stijl hebben gemaakt - zoals de schelptand en de kopzool , maar heeft twee dikke, elastische riemen over de wang en is samengesteld in een super-ademende breinaag. Met een schuimrubber binnenzool en subtiele branding op de tong en buitenkant, is deze ondergeschikte sneaker een directe klassiek. Vind 'Bold Onix' bij retailers zoals Titolo voor $ 108 USD.

De adidas ZX Flux ontvangt adidas zx flux sale dit seizoen haar laatste iteratie met een officiële moniker van Sound Garden. Speciaal voor vrouwen is het levensstijl silhouet samengesteld uit zijn handtekening van hoogwaardig geweven textiel bovenkant, terwijl dit onderdeel het voornaamste thema draagt ​​van levendige bloemenmotieven . Tinten van paars, oranje, groen, wit, roze en meer zijn naast elkaar geplaatst op een marine-gekleurde basis. De ondergedompelde toon wordt ook voortgezet op de tong, veters en kenmerkende gevormde hielenkasten.

Oorspronkelijk was de adidas gazelle zwart gazelle bedoeld voor atleten als spoor- en veldtrainer en voor handbalspeler, maar binnenkort werd de schoen een modieuze lifestyle sneaker. Onbetwiste de sneaker speelde een groot deel in hiphop, skate en brit-pop cultuur. Met zijn lichte en slanke vormgeving is het mooie suède leer, dat voornamelijk wordt gebruikt voor de bovenkant en de platte zool, de gazelle een absolute tijdloze klassieker. Geen wonder dat b-boys, voetballers en zelfs brit pop-artiesten zoals Oasis van de Gazelle houden.

De adidas NMD R1 Sea Crystal werd oorspronkelijk onthuld als een voorbeeld terug in 2016, maar adidas heeft besloten dit een werkelijke versie te maken. De schoen is gekleed in adidas nmd kopen een Sea Crystal en Turquoise kleurenschema. De bovenkant komt in een Aqua Primeknit-tint, net als de Drie Strepen en de Hiel. Hieronder vindt u een donkerdere tint die gebruikt wordt voor de Boost Midsole en de EVE inserts. Hoewel deze kleurweg ideaal zou zijn voor het zomerseizoen, suggereren vroege rapporten dat we ze niet zullen zien vallen tot november. Bent u op zoek naar deze release?
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar