Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

nike air max 90 ultra 2.0 flyknit heren zwart wit

Enviado por dainweixiaoke2017 
nike air max 90 ultra 2.0 flyknit heren zwart wit
14-September-2017 08:41


Deze nike air max 90 ultra heren zwart heeft een witte, rode en zwarte kleurcombinatie. Over de bovenkant is overheersend Wit, dat is gebouwd met Flyknit. Rood wordt toegepast op de modderwand terwijl u ook de Nike branding op de tong raakt. Andere details zijn onder andere White on the Ultra 2.0 midsole, terwijl de rubberen zool in Zwarte is gedoofd.

Een van Nike's meest populaire Air Max neemt de zomer over met de debuut van de nike air max 90 ultra 2.0 flyknit multicolor. Met een handvol kleurenopties om al te kiezen, zijn er nog veel meer te komen. De schoen is voorzien van een lichtgewicht Flyknit bovenkant dat bovenop een Ultra 2.0 polszool en rubberen secties op de buitenzool voor duurzaamheid zit.

Deze nike air max 90 ultra 2.0 flyknit dames heeft een witte, rode en zwarte kleurcombinatie. Over de bovenkant is overheersend Wit, dat is gebouwd met Flyknit. Rood wordt toegepast op de modderwand terwijl u ook de Nike branding op de tong raakt. Andere details zijn onder andere White on the Ultra 2.0 midsole, terwijl de rubberen zool in Zwarte is gedoofd.

De nike air max 90 ultra 2.0 flyknit wit 'Infrarood' is zonder twijfel een van de meest iconische kleuren die ooit voor het model zijn geproduceerd. De eerste schoen is in 1990 uitgebracht. De schoen heeft zich in de loop der jaren in een groot aantal iteraties gepresenteerd. Mengen en aanpassen van verschillende combinaties van boven- en zoolunits. In deze laatste variatie heeft Nike een extreem lichtgewicht Flyknit bovenste fusie geleverd samen met een Ultra 2.0-pakket. Het resultaat is een veerlichtconstructie die uw voeten het kussenachtige comfort biedt die ze verdienen.

http://www.shoesmarkbe.com/
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar