Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

nike air max 2017 black red

Enviado por gdgfgrtreter 
nike air max 2017 black red
23-September-2017 03:28


Verbazingwekkend, de nike air max 2017 white Womens is nog steeds een van de populairste silhouetten in hun enorme repertoire. In de erkenning van de mijlpaal hebben ze een speciale capsule-collectie van 6 limited edition versies onthuld, evenals een heruitgave van de OG infrarode versie, die algemeen beschouwd wordt als de beste ooit kleurstof in deze schoen, en de meest voorkomende daarvan. De nieuwe versie is opnieuw gemaakt in suede- en meshpanelen, op een extreem gevoerde zool met dezelfde witte en levendige oranje kleuren. Naast deze release zijn de 6 andere versies in de nieuwe capsule-collectie alle aanpassingen van dezelfde infrarood kleurstof, alhoewel gemaakt in een reeks ongewone premiummaterialen zoals kurk, fluweel en diverse afdrukken, zoals snakeskin en paisley.

Oorspronkelijk genaamd de Nike Air Max III, de sneaker die we allemaal kennen als de nike air max 2017 white and black is uitgegroeid tot een van de meest populaire Air Max modellen die ooit zijn gemaakt. In bijna 30 jaar sinds zijn debuut is dit Tinker Hatfield-ontworpen model gebouwd met talloze kleurwegen, materialen en technologie. De meest recente "perfecte zomer" -versie van deze klassieker is geschikt voor de Nike Air Max 90 "Summer Scales". Met een kleurenbaan die bestaat uit verschillende witte tinten, spelen ze ook canvas-, leer- en fauxschalen op de bovenkant. Vers, schoon en perfect om te passen bij uw zomer past, zoek naar het Nike Air Max 90 "Summer Scales" model dat binnenkort wordt gedaald.

De Flyknit nike air max 2017 black red gaat samen met klassieke esthetiek en innovatieve technologie in een naadloze, geweven constructie, die het gebruikelijke leer, mesh en / of suède vervangt. Een Hyperfuse-film onderscheidt de modderbeugel van het model zonder bulk te voegen, en het hele ding is gebouwd bovenop een strakke, uitgestreepte schuimmidsole. Allereerst lijkt de schoen te lanceren in de AM90's iconische infrarood kleurweg - die geliefde mix van wit, grijs, zwart en helder rood.

Nike introduceert een aantal van hun meest herkenbare archieflopers met de nieuwste materiaaltechnologieën. Nike introduceert het innovatieve Flyknit-weefsel aan de nike air max 2017 black Sale Mens. Een van de sportkledingreusers Nike's meest succesvolle design van alle tijden, viert haar 25 jarig bestaan ​​op de markt jaar.

http://www.jtsportsnl.com/
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar