Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

adidas nmd r1

Enviado por poiufvfdiv 
adidas nmd r1
11-November-2017 03:48adidas skor i en annan zebrainspirerad färgväg faller av i morgon och det här populära paret har en vit bas istället för det andra svarta paret ur kostymen. Skon är faktiskt inspirerad av den japanska Sashiko broderiet och är färgad i svart och vitt tema över den övre och sock-liknande kragen. Tonala vita träffar ses på snören, EVA-insatserna och Boost Mediums, medan en halvtransparent yttersula kompletterar stilen.


Adidas kommer att släppa tre adidas skor 2017 nya färgrutter från adidas NMD, inspirerad av de traditionella japanska Sashiko-styggen imorgon. Förutom NMD City Sock 2 och White NMD R1 har denna NMD R1 en Primeknit konstruktion på toppen som kombinerar svart och svart. Vit för att skapa ett komplicerat mönster. I botten har vi en full längd vit Boost mellansula med svarta EVA-insatser, tillsammans med en grå gummisula. Andra detaljer är en svartvitt randig elastisk fotledkrage och ytterligare svarta detaljer på hälfliken och snören.


Den adidas nmd du ser ovan var byggd av ett svart stretchnät på toppen med signatur EVA-insatserna på mittsålen i grått. Andra detaljer inkluderar en full-längd Boost mellansula i vitt, reflekterande tonalt trekantigt märke på sidopanelerna och en grå gummisula. Två par är helt enkelt färgade i det svarta och vita temat, medan de också är gjorda av toppskärning över toppen. Vissa har svart som huvudbas med vita accenter, medan den andra har en vit bas med svarta accenter. EVA-insatser, en vit Boost-mellansula och halvtransparent yttersula kompletterar utseendet hela vägen.


adidas nmd r1 håller bara träffarna som kommer i höst med ett annat nytt utseende som definitivt kommer att bli ett hett objekt när de faller. En ny kvinnors frisläppning, skon har en "Raw Pink" färgväg med en premieblandning av mocka som är insvept i hälen och ett glitch-camo-mönster. Primeknit kropp i mörk och ljusrosa. Alla rosa färg kompletteras med mörkblå bak- och bakfickor.http://www.runarunse.com/
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar