Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

Adidas NMD Runner Wit Bestellen

Enviado por aqzelton1 
Adidas NMD Runner Wit Bestellen
10-July-2017 04:26


Zoals de meeste Adidas NMD Runner Wit Bestellen-releases hebben, is de psychedelische adidas Consortium Tour-samenwerking van Nice Kicks uitverkocht met de snelheid eerder deze maand. Voor degenen van jullie die gemist hebben, zullen er binnenkort een tweede kans op de collabij zijn. Deze bandverfde NMD Runners zijn geïnspireerd op de bezienswaardigheden en geluiden van San Francisco in de jaren 1960, wat resulteerde in een grote maar welvarende verandering van tempo van De monochromatische kleurwegen die de NMD lineup tot nu toe hebben gedomineerd. De sokkelachtige Primeknit-bovenkant van de sneaker is afgedekt met een full-length Boost midsole en een doorschijnende zoolrubber. De NMD Runner blijft een runaway succes voor adidas, met consistente uitverkoop voor elke kleurweg die tot nu toe is vrijgegeven.

Vroeger deze maand schreef Sneaker News een hele bende Adidas NMD Runner Zwart Kopen-kleurenwegen die dit seizoen voor de release waren. Deze breedversie-versies, die niet lijken op Primeknit bovenkant, zijn niet alleen voor mannen, maar ook voor vrouwen en kinderen. De heetste nieuwe sneaker uit de Three Stripes gaat nog eens met een gestileerde camomotief voor de Primeknit-bovenkant, Deze keer vervangt het zwart en geel met grijs en helder rood, terwijl accenten binnen offwhite komen. Het is een behoorlijk grote update, aangezien fans al geruime tijd een opgedane kleur op de tech hebben geklommen. De adidas NMD was de kers op De taart die het 2015 jaar van de drie streep was in Boost-technologie.

Het gaat een enorm weekend voor de Three Stripes zijn. Niet alleen is de wereldwijde lancering van de Nice Kicks x Adidas NMD Runner Rood Nederland naar beneden gegaan, maar het merk zal ook een nieuwe kleurenweg van de NMD Runner PK "R1" laten vallen. Voor deze release verschuift de NMD Runner's glitch-achtige Primeknit van de Gedempte zwart-wit gezien op de eerste "R1" release naar een levendige geel en zwart look. Een nadere blik op het patroon laat een paar sporen van het witte doorkomen zien, terwijl de NMD's handelszoolsegmenten in zwart verschijnen. Zoals gebruikelijk worden deze gedempte door een volle lengte Boost midsole.

De Adidas NMD Runner Goedkoop is een van de meest vermoeide sneakers van het jaar, met bijna direct verkopers in bijna elke kleurweg die tot nu toe is vrijgegeven. Als u het gemist hebt, hebben we wat goed nieuws. De NMD's die het allemaal begonnen zijn, komen voor een dag alleen terug met de goede mensen bij Sneakersnstuff. Voordat je te enthousiast wordt, zijn er een paar dingen die je moet weten. De restock gaat naar beneden in de winkels van Londen, Stockholm en Parijs. Het is geen geheim dat de adidas NMD op dit moment een van de meest hyped up sneakers is, en met goede reden. Het is niet vaak dat een merk moderne technologie zoals Boost en Primeknit in retro stijl kan combineren en zo naadloos aftrekken, maar de NMD slaagt erin om het makkelijk te laten zien.

Hier getoond zijn twee Goedkope Adidas NMD Runner releases die beide zijn gebouwd met een lichtgewicht mesh bovenkant voor koele ventilatie. Een gegoten EVA middelzool voegt voor kussen en comfort toe, terwijl deze uitgerust is met de gunstige Boost-midsole. Deze release is een exclusieve dameskleding die gekleed is in een mix van Black and Copper Metallic kleurenschema. De schoen is gebouwd met een mengsel van suede en leder, dat een volledig zwart-bovenste bovenkant heeft met koper metallische accenten. De uitstraling is een White Boost middenzool, met EVA stabiliteitstoppen en een Zwarte rubberen buitenzool. Voor degenen die bereid zijn om dit een schot te geven. Afew houdt een online raffle voor de kans om deze opnieuw of voor de eerste keer te verkrijgen. Klik hier om je aan te melden.
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar