Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

Nike Roshe One Court purper Wit Goedkope echte

Enviado por dxxNicholas6 
Nike Roshe One Court purper Wit Goedkope echte
18-July-2017 04:45


Een van de OG kleurwegen die de Nike Roshe One lage prijzen rage begonnen (terug toen het dat genoemd werd) is weer bij selecte retailers aangekomen. We hebben het over de Calypso kleurweg, die wordt geleverd met een Pure Platinum mesh bovenkant, een Black Swoosh, en een Calypso phylon sole unit. Het wordt gewoon niet veel klassieker dan dit.De Nike Roshe Run / One is veel meer grafisch dankzij een aantal nieuwe prints ontworpen door kunstenaar Carla Barth. Deze afdrukken zijn bedoeld om de cultuur van Brazilië en de diversiteit van sport te vieren. Deze nieuwe afdrukken, die nu beschikbaar zijn op NIKEiD, staan ​​u toe om uw artistieke bovenkant te markeren door de middelzool in het zwart of wit te kleuren.

Terwijl de Nike Roshe One Print Unisex Bestellen Kopen onlangs is geïntroduceerd, wordt de Nike Roshe One nog steeds aangeboden in meer variaties, zoals het laatste bestaat uit een onderschatte makeup. Zoals voorgesteld heeft de sneaker de compositie een geweven textielconstructie die een mengsel van wolfgrijs, donkergrijs En zwarte tinten doorheen die een gedigitaliseerde golvende druk over het onderdeel creëert. Het model is verder gedetailleerd met bijpassende veters, Swooshes en een full-length phylon sole unit.

Als je de afgelopen week al op sociale media bent geweest, dan heb je ongetwijfeld de gek gezien die draait om het nieuwe Pokémon Go-spel dat op je telefoon wordt gespeeld. In de lijn van de trend heeft sneakerpassager Kickasso gedaan Zijn ding een nieuw paar Nike Roshe One Court purper Wit Goedkope echte geïnspireerd door het nieuwe spel. De schoenen zijn voorzien van een all-white mesh bovenkant met een Pokeball grafisch door de teen en Pikachu op de hiel.

Na de introductie in een wolfgrijze kleurweg, wordt de nieuwe Nike Roshe One Suede Unisex Online Kopen Tiempo VI, die in wezen een hybride mengsel van de Roshe Run en Tiempo silhouetten is, nu onthuld in de nachtmerrie. Het levensstijl-geneigd model glijdt de gekleurde tint over zijn bovenste, Die meestal bestaat uit leer, terwijl tonale suède wordt gebruikt voor de Swooshes over de zijpanelen en de hiel.

De Nike Roshe One Zwart Metallic Bestellen goedkoop wordt in zomerpassende kleurwegen aangeboden, aangezien er drie specifieke afwerkingen worden gemarkeerd. Een mengsel van tonen definieert elk paar, zoals één bestaat uit Voltage Green / Lucid Green, de tweede in Volt / Total Orange- Zwart en uiteindelijk een Foto Blue / University Red-Black iteratie.
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar